Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Danas je trka :(

• Replies 2.9k
  • Views 145.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Aaaa pa Tina prva... BRAVOO!!!

Cekaj sa bravo i aaaa, ima jos jedna voznja u kojoj Tina moze da izgubi od sebe same. 

Propustih prvu voznju :isuse: Vidim Maze prva,Sifrin 1,7 sekundi kasni.Sta joj bi?

Cekaj sa bravo i aaaa, ima jos jedna voznja u kojoj Tina moze da izgubi od sebe same. 

Ajde :D

Da budem iskren, ja sam Tinu skoro pa otpisao, pa bih bio zadovoljan i da je bila peta posle prve voznje. Al kad videh da je prvo, blago je receno da sam se iznenadio.

A sta je sa Sifrin, jel imakla neku gresku, pa je ovoliko okasnila?

A naravno nisam ni birao prvih 10 u fantaziju :( 

Napravio sam za sutra i prognozirao trku bez iznenadjenja, pa cemo da vidimo: Hircher, Felix, Kristofersen, Mario, Alexis, Mirer, Dopher, Grange, Thaler, Hargin.

I par pitanja u vezi lige - koji su parovi danas (ako sam dobro skontao da tako funkcionise) i da li mogu sad da npr. izbaci Juliju, a ubacim Bena za sutra. To se moze izmedju dve trke u jendom kolu (ako se kolo uopste racuna tako)? Hvala :)

Shiffrin je vozila skroz netipicno za sebe, otprilike onako stegnuto kao sto Tina ume da vozi. Nije napravila nikakvu ogromnu gresku, samo je lose vozila. Moralo je i njoj nekad da se desi. 

Timmy, parove mozes da vidis kad kliknes na ligu, tu su parovi trenutnog kola. I mozes da izbacujes i ubacujes izmedju dve trke u kolu, cak mozes i da ih izbacis skroz iz tima i uzmes nekog ko nije zauzet. 

Hvala :)

Nekako mi dosadno deluje ova staza sad. Monotona i duga.

Ko je Pilkington i sta imas u timu? :)

Hvala :)

Nekako mi dosadno deluje ova staza sad. Monotona i duga.

Ima istine u tome za stazu.Meni su uvek bile zanimljive trke iz Skandinavijemi,zbog toga sto mi sve izgleda opustenije nego u ostatku Evrope.Jos je tamo polumrak,a kod nas sunce.Priroda je takodje drugacija,u odnosu na Alpe posebno.

@Timmy: To je Mauci. A koga ima u timu mozes da vidis kad kliknes na njegov tim u tabeli. 

Edited by Tolaa

TOOOOOOOO!!!

Woohoo! Bravo Tina!

:pera:

Tooooooo breeeee