Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Osim Prevca, ostali su podbacili na SP. Videćemo da li će se skupiti i doći do medalje. Mislim da će biti redosled Norveška, Austrija, pa Nemačka.

Steta za podijum, ali ovako je bar Mankuzo manje smanjila razliku. Bice sigurno jos bar 2 podijuma do kraja sezone, da se i taj rekord srusi. Ludilo ce biti u Lenzerheideu, ali sigurna sam da Tina uzima i spust i SG, a za slalom cemo videti sledeceg vikenda.

Bice, bice, meni se cini i da je moja prognoza od 2.359 bodova bila previse pesimisticna. :fantom: Jos 285. Mauci, ti nema da se razidjes dok ja ne odem na zasluzenu veceru. Bane5 je ispao iz konkurencije, na redu je Timmy.

Mislim da ce biti bas tu negde, recimo 2354 :)Inace, Tina je danas imala pratnju 2 policajca jer su Nemci primili mail nekog bolesnika koji je pretio da ce je ubiti :isuse:

:isuse: Nadam se da je samo neki bolesnik koji je hteo da joj poremeti koncentraciju, a ne neki ozbiljni manijak. Dobro je da su ostale jos samo 2 nedelje do kraja sezone (lose je sto je jos jedna u Nemackoj), posle ce se stvari smiriti. Komentari po netu su posebno retardirani, tipa "zasto se dize tolika frka oko toga kad sportistima malo-malo prete" :frust: , kao da je to sasvim normalno i kao da se 1993. nikad nije desila.U lepsim vestima, kod muskaraca razlika izmedju Hirsera i Svindala samo 29 poena. Odlucivace veleslalomi. :jerry: Hirser veliki favorit, ali nadam se da bi mogao malo da podbaci.