Jump to content

Skijanje

Featured Replies

Sad se vidi koliko se devojke ne snalaze na muskim stazama, veliko mucenje. Worley je odlicna na ledenim stazama i ovo nije iznenadjenje. Ali 1 greska moze sve da preokrene.Sto se Tine tice, izgleda je koleno muci vise nego sto su pricali, barem tako mi je izgledalo na cilju.

Šteta za TinuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Author

Nevena Ignjatovic na kraju zauzela 47. mesto.Ostale dve nase nisu zavrsile trku.Moram da pomenem devojku iz Tajvana koja je ubedljivo zauzela poslednje mesto sa 84,50 sekundi zaostatka.

Medaljaaaaaaaaaaaaaaaaa :Hail:

meeeedalja :Hail:

srebro za sada :Hail:

srebro

Svaka cast i Tessi Worley, potpuno zasluzeno.

ODLICNO za Tinu, ne sme biti razocarana posle prve voznje koja joj je verovatno bila najlosija voznja veleslaloma ove sezone. Fenomenalna u drugoj, srebro je super! Valjda ce s kolenom biti sve ok za subotu.Worley zasluzeno, najbolja i u prvoj i u drugoj.

Inace, transfer neprijatnosti zbog decka Katrin Zettel. :kdp: Cestitke i Ani Drev, 10. mesto. Kad je ona onako odvezla, bila sam sigurna da Tina uzima medalju. :D

Meni bas bilo zao decka, momak se potrudio, doneo medu i napisao nesto na papir ali ga kucka razocarala, videlo se da mu je bas tesko palo :PSutra svi ocekuju duel Ligety - Hirscher. Nadam se da ce ih sve iznenaditi Pinturault.

Kako je ona meni nespimpatičnaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

I meni. I uvek se sablaznim kad skontam da je pola godine mladja od mene, izgleda 10 godina starije. Ali,

njoj decko donosi medu, a ja sam upravo dobila poklon za Dan zaljubljenih od SVOJE TETKE! :0.6:

Tina prezadovoljna kao sto i treba da bude:

539353_10151426156119191_1039852159_n.jpgIt feels like this, when you win yourself! ahhh, a day to remember! Thank you all! I'm more than happy!
I ja se nadam nekom iznenadjenju sutra, pa neka bude ovako:1. Moelgg2. Felix3. Pinturault

A ja sam za dan zaljubljenih dobio veliku kofu KFC krilaca :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

:D Uuuu, cestitam! Katrin to sigurno ne sme da jede, mada, mozda se povede primerom Anne Fenninger koja je vece pre spusta kacila na Twitter fotke nekih kolaca, pa eno kako je prosla. :D