levi Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 minute ago, omiljeni said: Kad se moze gledati na hbogo? omuljeni, zajebavaš?
Valk Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 hour ago, Weenie Pooh said: @mraki Ako će ti biti lakše, ja imam HBO kod SBB-a ali neću da gledam u tri. Iz solidarnosti, naravno Ja imam takođe a gledaću jer sam đubre.
renne Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 5 hours ago, mraki said: *paketu Da odgovorim sam sebi, ništa od toga. Moraće se koristiti alternativni izvori... Quote U susret novoj sezoni GOT na HBO GO!Besplatan period od mesec dana mozete aktivirati na sajtu https://hbogo.rs/
porucnik vasic Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Гледаће Вини, ухватиће га неиздрж. Како да квалитетно да винише™ од ране зоре, ако није гледао.
kipo Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 9 hours ago, levi said: ima i SBB, kod vas se zove.. Telemach? Nema. Niko mi nije ponudio..
Weenie Pooh Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 26 minutes ago, porucnik vasic said: Гледаће Вини, ухватиће га неиздрж. Како да квалитетно да винише™ од ране зоре, ако није гледао. Od rujne zore tamo posle pet popodne, kad završim s poslom. A realno ne znam ni da li ću tada moći da se nateram, imam gomilu filmova koji mi stoje na disku, dok me ovo skoro* uopšte ne privlači. *"skoro" zato što me donekle zanima da li su bili tačni oni debilni spoileri od pre par godina
omiljeni Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 5 hours ago, levi said: omuljeni, zajebavaš? ne Ako se dobro sećam ranije nisam odmah mogao gledati na hbogo, nego tek negde od 5h ujutro. ali nije sad ni bitno. zaboravio sam da sam jesenas kod SBB prešao na paket koji ima sve HBO kanale, pa ću gledati tako.
Valk Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Baš dobra epizoda, brzo ide radnja. Bez par evnuh-fora nije moglo ali Tiriona su ionako odavno srozali. Odlična fora sa Branom koji "čeka starog prijatelja" Neću dalje da komentarišem dok svi ne pogledate.
gagilija Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Sad treba iscekati sledecuSent from my SM-J710F using Tapatalk
J-♣ Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 ha, nova špica, baš onako prilagođena novim momentima
Recommended Posts