Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)
46 minutes ago, kipo said:

Kakve su sanse da se ovo gleda sutra u americkom premijernom terminu? Koliko se placa hbo, ima li probni period? Pomazite, supruga postaje neuracunljiva..

Ako imaš HBO paket kod SBB-a, možeš da gledaš u američkom premijernom terminu, jedino što je taj termin 3 ujutro u CET zoni. Ja imam običaj da u ponedeljak ujutro pre posla odgledam epizodu koja je išla tu noć, jer imam HBO on-demand. Za ovo treba HBO premium paket koji je 720 dinara mesečno (valjda). Ne znam koliko brzo ga aktiviraju, jer ga ja imam već duži niz godina, no verovatno bi trebao da bude spreman za 2. epizodu.

Edited by Ayatollah
Posted

mislim da se na sajtu aktivira istog trenutka kad se prijaviš,  verovatno treba samo važeća kartica sa koje će da skidaju 5€ od drugog meseca, ako ne otkažeš posle besplatnih mesec dana. i gledaš u pondeljak u 3 ujutru, ili odloženo kad hoćeš https://www.hbo.rs/schedule/vertical_view/04/14

Posted

U Bosni sam. Hvala svakako, preneseno. Uradio sam sve sto sam mogao, sad je sve u bozjim rukama..

Posted (edited)

U Bosni sam. Hvala svakako, preneseno. Uradio sam sve sto sam mogao, sad je sve u bozjim rukama..

pa ok, ima i hbo.ba, ista priča 4.99€/mj

ima i SBB, kod vas se zove.. Telemach?

Edited by levi
Posted
Ako imaš HBO paket kod SBB-a, možeš da gledaš u američkom premijernom terminu, jedino što je taj termin 3 ujutro u CET zoni. Ja imam običaj da u ponedeljak ujutro pre posla odgledam epizodu koja je išla tu noć, jer imam HBO on-demand. Za ovo treba HBO premium paket koji je 720 dinara mesečno (valjda). Ne znam koliko brzo ga aktiviraju, jer ga ja imam već duži niz godina, no verovatno bi trebao da bude spreman za 2. epizodu.

Aaaa znaci odmah u 3h nocas je na HBO OD??

Posted
4 minutes ago, Jumanji said:

Aaaa znaci odmah u 3h nocas je na HBO OD??

Sad sam proverio, najavljen je za 3 ujutro na HBO HD kanalu (kanal 100 na SBB-u).

Posted

Aaaa bice direktno znaci?
Da, tako je proverila sam.

Meni se cini da je ranije islo na HBO Adria ponedeljkom uvece kao premijera [emoji848]
No ja nisam merodavna, posto sam novoGoTovac, zbog knjiga morala da napravim distancu, mozda i preveliku [emoji57]

Dakle nocas u 3 [emoji41]

Posted

Verovatno isto vreme,različite vremenske zone 

Posted

u isto vreme, u 3 ujutru po našem. bilo je to i ranije

Posted

Ok, super.
Da, ono daju i uvece kao u normalno vreme.
Prve dve ep oko 50+ min, sledece cetiri po 80min. Pihh samo 6 komada.

Posted (edited)

Zna li se hoće li biti otključan HBO kod SBB-a za nas koji ga nemamo u plaketu?

Radili su to ranije sa premijerama novih serija/sezona.

Edited by mraki
Posted

*paketu :D

Da odgovorim sam sebi, ništa od toga. Moraće se koristiti alternativni izvori...

Posted

@mraki Ako će ti biti lakše, ja imam HBO kod SBB-a ali neću da gledam u tri. Iz solidarnosti, naravno :fantom: