Bujodrag Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 4 hours ago, Weenie Pooh said: I Bujodraga ostavi molim te, nema misla da onoliki allyship i seruckanje po svakoj non-Daenerys reči u knjigama prođe nenagrađeno. (....) Joj! Sad ne kapiram šta s' mi rek'o. Je l' nešto lepo il' si mi šukn'o?
Weenie Pooh Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Ma lepo, naravno, sve lepo i da se svi vole i ljube itede. Bila bi ozbiljna tragedija da Mau ignoriše tvoj input (dok ga mi ostali gnorišemo(tm)).
porucnik vasic Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 16 hours ago, Weenie Pooh said: Oh, my sweet summer child... ja samo navijam da se vaši avatari uznu™ na kraju svega. То! Турај!
Ayatollah Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Na poslu smo uzeli kutiju, u nju ubacili pare i ceduljice sa imenom onoga ko će na kraju sedeti na GP i onog ko je glasao, i zapečatili kutiju. Svečano otvaranje kutije i čitanje glasova je zakazano za 19. maj u 12 časova, pobednik uzima svu lovu (ili se deli, ako bude bilo više pobednika), ako ne bude bilo pobednika, idemo od para u kafanu.
Escalade Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 jel ima kvota da ce Night King prozboriti koju na staklastom jeziku vaj valkera? inace to je jedino cemu se nadam, neka dominacija u 2 reci poput ove
Valk Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Od svih iz GOT love/hate armije, najmanje su mi jasni fanovi Night Kinga i njegove ww undead ekipe.
Escalade Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 ja bih samo da cujem par reci ako je moguce, inace navijam za Tonija Starka
porucnik vasic Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 45 minutes ago, Valkyrie said: Od svih iz GOT love/hate armije, najmanje su mi jasni fanovi Night Kinga i njegove ww undead ekipe. Дебили бре.
Weenie Pooh Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: :( meni jedino oni gotivci Uvek si bio pro-zombi. Jel' ti jača Michonne ili Plan'na?
Weenie Pooh Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Gde znam, nisam ih gledao od kako se pojavio onaj sa bejzbol palicom i razbio nekom glavu na kraju sezone, pa je kao bio klifhenger koga je skenjao.
Bujodrag Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 7 hours ago, Weenie Pooh said: Ma lepo, naravno, sve lepo i da se svi vole i ljube itede. Bila bi ozbiljna tragedija da Mau ignoriše tvoj input (dok ga mi ostali gnorišemo(tm)). Ma, nemam ja problem s ignorisanjem, dešavalo mi se mnogo puta. Nego, volim da kapiram a ovo nisam Al', evo, da sumiram, ne žalim što sam gledao seriju. Pogledaću i poslednju sezonu, kasnije. Serija koja se meni svidela je Fojlov rat. Ovo je lošije, ali, jbg, to su sve samo serije, ništa zaista značajno.
dillinger Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 (edited) Džendri i Arja dižu pobunu i ruše incestoidnu tetku i nećaka, za to se navija Edited April 13, 2019 by dillinger
kipo Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Kakve su sanse da se ovo gleda sutra u americkom premijernom terminu? Koliko se placa hbo, ima li probni period? Pomazite, supruga postaje neuracunljiva..
Recommended Posts