Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

I Bujodraga ostavi molim te, nema misla da onoliki allyship i seruckanje po svakoj non-Daenerys reči u knjigama prođe nenagrađeno.

(....)

Joj!

Sad ne kapiram šta s' mi rek'o.

Je l' nešto lepo il' si mi šukn'o?

Posted

Ma lepo, naravno, sve lepo i da se svi vole i ljube itede.

Bila bi ozbiljna tragedija da Mau ignoriše tvoj input (dok ga mi ostali gnorišemo(tm)).

Posted
16 hours ago, Weenie Pooh said:

Oh, my sweet summer child... ja samo navijam da se vaši avatari uznu™ na kraju svega.

Vieille_Nan.jpg

То!

Турај!:s_c:

Posted

Na poslu smo uzeli kutiju, u nju ubacili pare i ceduljice sa imenom onoga ko će na kraju sedeti na GP i  onog ko je glasao, i zapečatili kutiju. Svečano otvaranje kutije i čitanje glasova je zakazano za 19. maj u 12 časova, pobednik uzima svu lovu (ili se deli, ako bude bilo više pobednika), ako ne bude bilo pobednika, idemo od para u kafanu.

Posted

jel ima kvota da ce Night King prozboriti koju na staklastom jeziku vaj valkera?

inace to je jedino cemu se nadam, neka dominacija u 2 reci poput ove

Posted

Od svih iz GOT love/hate armije, najmanje su mi jasni fanovi Night Kinga i njegove ww undead ekipe. 

Posted

ja bih samo da cujem par reci ako je moguce, inace navijam za Tonija Starka

Posted
45 minutes ago, Valkyrie said:

Od svih iz GOT love/hate armije, najmanje su mi jasni fanovi Night Kinga i njegove ww undead ekipe. 

Дебили бре.

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

:(

meni jedino oni gotivci

Uvek si bio pro-zombi. Jel' ti jača Michonne ili Plan'na?

Posted

Michonne :heart:

sta se tu dogadja, jel jos ziva?

Posted

Gde znam, nisam ih gledao od kako se pojavio onaj sa bejzbol palicom i razbio nekom glavu na kraju sezone, pa je kao bio klifhenger koga je skenjao.

Posted
7 hours ago, Weenie Pooh said:

Ma lepo, naravno, sve lepo i da se svi vole i ljube itede.

Bila bi ozbiljna tragedija da Mau ignoriše tvoj input (dok ga mi ostali gnorišemo(tm)).

Ma, nemam ja problem s ignorisanjem, dešavalo mi se mnogo puta.

Nego, volim da kapiram a ovo nisam  :D 

Al', evo, da sumiram, ne žalim što sam gledao seriju. Pogledaću i poslednju sezonu, kasnije.

Serija koja se meni svidela je Fojlov rat. Ovo je lošije, ali, jbg, to su sve samo serije, ništa zaista značajno.

Posted (edited)

Džendri i Arja dižu pobunu i ruše incestoidnu tetku i nećaka, za to se navija

Edited by dillinger
Posted

Kakve su sanse da se ovo gleda sutra u americkom premijernom terminu? Koliko se placa hbo, ima li probni period? Pomazite, supruga postaje neuracunljiva..