Filozof manijak Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ako se neko pita šta se desilo sa Ghostom, nek pogleda Deninu zimsku uniformu..... (Skinuo foru s reddita)
Escalade Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 ^haha dobra inace umro sam od smeha kad se pojavila u onoj beloj kombinaciji, "rekla sam sebi moras obuci nesto belo jer tako treba kad se ide gore u snegove"
banecare1 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 http://shanghaiist.com/2017/08/17/game-of-thrones-chinese-street-vendors.php
MayDay Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ako se neko pita šta se desilo sa Ghostom, nek pogleda Deninu zimsku uniformu..... (Skinuo foru s reddita) Meni se baš dopada. E da, jedva čekam da vidim Ghosta. Jedva!
Clem Fandango Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 freefolk jeste kul mesto za ubijanje vremena :)
porucnik vasic Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Sjajna je Denina zimska uniforma. Извадило епизоду. Иначе оно кад Џон хоће да врати мач Џори је потпуно невероватна спрдња...
Pečorin Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 moze i pesnicama da se bori, nema frke. inace, Tirion stalno spominje kako ce Deni da sagradi nekakav drugaciji svet i da ce da"break the wheel", imamo li ikakve naznake kakva revolucija je u pitanju? oslobodice kmetove, parlamentarna demokratija, besplatno skolstvo, sta tacno??
Weenie Pooh Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ukidanje ropstva, koje inače ne postoji u Westerosu. Bilo je smešno još u Essosu kad ih je trijumfalno prevodila iz mračnjačkog robovlasništva u prosvećeni feudalizam gde cvetaju med i mleko.
Desmond Bojčinski Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 http://shanghaiist.com/2017/08/17/game-of-thrones-chinese-street-vendors.php
ToniAdams Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 moze i pesnicama da se bori, nema frke. inace, Tirion stalno spominje kako ce Deni da sagradi nekakav drugaciji svet i da ce da"break the wheel", imamo li ikakve naznake kakva revolucija je u pitanju? oslobodice kmetove, parlamentarna demokratija, besplatno skolstvo, sta tacno?? ja sam skapiro vise to ko neki slogan, ono, vuk draskovic zna put fazon. nema nista od revolucije, riba oce da bude kraljica sviju, ne dajte da vas zajebe jeftinom demagogijom.
Weenie Pooh Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) Pa jeste slogan ali još iz trejlera za petu sezonu. Kao, sve plemićke familije su samo "spokes on a wheel" koji se stalno vrti, malo je jedan na vrhu a onda malo drugi, a mučenu radničku klasu svi zajedno gaze. Ona neće da stop the wheel nego će da break the wheel, woo, freedom. (Na stranu to što Cock Merchants ne znaju kako izgleda i funkcioniše složena sprava zvana točak.) To je bilo u vreme kad je ukidala robovlasnički sistem u Slaver's Bay i kao alternativu ponudila golo govno. Ono kao rejoice, sad ste slobodni da umrete od gladi kao moji verni podanici umesto da živite kao njihovi sužnji! Sad sa istom debilnom izbornom platformom dolazi u Westeros gde robovlasnički sistem ne postoji. Očekujem da ukine feudalizam i objavi svim kmetovima da više ne moraju da plaćaju harač svom lokalnom velmoži, već su slobodni da ga vuku do King's Landinga i polože pred njoge njoj lično. Ili ako neće, da ih spale i pojedu zmajevi. Rejoice 2.0! Edited August 18, 2017 by Weenie Pooh
James Marshall Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Zapravo ona nastupa sa Vučićevom platformom - ja sam najbolja i mene treba da izglasate jer sam najkul (according to me) a svi ostali su govno i izdajnici (iako vam zapravo samo nudim da vas ja karam umjesto bilo koga drugog)
ToniAdams Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 mislim da je malo konkretnije nastupila od ckoustog, tj da je rekla da oce da polomi tocak koji tera sve sersei na vodenicu. pa sad nek glasa ko kako oce.
Weenie Pooh Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 ... ali ko god glasa pogrešno nahraniće Drogona.
Recommended Posts