Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

pa to i jeste poenta cele scene: da svi na toplom jugu (ukljucujuci i one najucenije) guraju glavu u pesak

Tj samo seru

Znanje radi znanja, a u praksi ni za pristojnu kanalizaciju

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Da jebu...

vec je ovde tvoje poredjenje postalo potpuno neupotrebljivo.

Ја мислим да су ме на сваком чошку у граду у задњих петнаест дана сачекале рекламе о почетку нове сезоне. Након толике убитачне рекламе одлучио сам да једноставно прескоћим било какво гледање.

Reklame su djavolja rabota.

Ја мислим да су ме на сваком чошку у граду у задњих петнаест дана сачекале рекламе о почетку нове сезоне. Након толике убитачне рекламе одлучио сам да једноставно прескоћим било какво гледање.

Pripazi ćunu.

BTW, kakva god da je serija do sad bila, ovo je prvi put da sam imao osecaj da gledam nesto iz holmarkove riznice. Ne znam zasto.

pa u gurmansku pljesku da cemo u devetoj epizodi ove sezone, kao veliku bitku, gledati sudski proces za starateljstvo nad detetom izmedju sema i divljakuse.

Ova sezona broji sedam ep, plati gurmansku

fuck.

Evo otkud duga zima. 

2cmzcn.jpg

Od mesečevih mena? :unsure:

Inače, dobre su im te srednjevekovne štamparije, vrlo razvijene. Nedobog da se neko potrudio i napravio neki illuminated manuscript, nego sve dijagrami i concept art direktno iz Ye Olde Photoshoppe.

Edited by Weenie Pooh

Kakvog meseca? Ovo nije Suncev sistem, nego neki drugi sa potpuno drugacijim orbitama i dve zvezde kao izvorom toplote i svetlosti.

Gde ti tu vidiš dve zvezde, nemam pojma. Meni liči na mesec levo i planetu desno, s tim što je mesec ilustracije radi razvučen u pet faza. 

Valjda bi neko nekad pomenuo da su u binarnom sistemu, u slučaju da se vide oba sunca na nebu.

Pripazi ćunu.

Хвала, такође

Gde ti tu vidiš dve zvezde, nemam pojma. Meni liči na mesec levo i planetu desno, s tim što je mesec ilustracije radi razvučen u pet faza.

Valjda bi neko nekad pomenuo da su u binarnom sistemu, u slučaju da se vide oba sunca na nebu.

Ovo malo je crna rupa ili centar mase i ne emituje svetlost, samo gravitaciju. Ova zvezda sa strane jedina emituje svetlost, ali i takodje ima orbitu oko centra mase. I zbog toga planetos ima duge zime varijabilne dužine.

Ovo je moj drug provalio. Nije sa interneta!

Ovo malo je crna rupa ili centar mase i ne emituje svetlost, samo gravitaciju. Ova zvezda sa strane jedina emituje svetlost, ali i takodje ima orbitu oko centra mase. I zbog toga planetos ima duge zime varijabilne dužine.

Ovo je moj drug provalio. Nije sa interneta!

Добро бре како те не мрзи да сваку њихову глупост оправдаваш? Ово је таква будалаштина да не може да се опише.