Sara Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 pa to i jeste poenta cele scene: da svi na toplom jugu (ukljucujuci i one najucenije) guraju glavu u pesak Tj samo seruZnanje radi znanja, a u praksi ni za pristojnu kanalizaciju
SleeperSleep Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Da jebu...vec je ovde tvoje poredjenje postalo potpuno neupotrebljivo.
Simon Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ја мислим да су ме на сваком чошку у граду у задњих петнаест дана сачекале рекламе о почетку нове сезоне. Након толике убитачне рекламе одлучио сам да једноставно прескоћим било какво гледање.
Dankan Ajdaho Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ја мислим да су ме на сваком чошку у граду у задњих петнаест дана сачекале рекламе о почетку нове сезоне. Након толике убитачне рекламе одлучио сам да једноставно прескоћим било какво гледање. Pripazi ćunu.
ToniAdams Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 BTW, kakva god da je serija do sad bila, ovo je prvi put da sam imao osecaj da gledam nesto iz holmarkove riznice. Ne znam zasto. pa u gurmansku pljesku da cemo u devetoj epizodi ove sezone, kao veliku bitku, gledati sudski proces za starateljstvo nad detetom izmedju sema i divljakuse.
Weenie Pooh Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) Od mesečevih mena? Inače, dobre su im te srednjevekovne štamparije, vrlo razvijene. Nedobog da se neko potrudio i napravio neki illuminated manuscript, nego sve dijagrami i concept art direktno iz Ye Olde Photoshoppe. Edited July 19, 2017 by Weenie Pooh
MayDay Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Kakvog meseca? Ovo nije Suncev sistem, nego neki drugi sa potpuno drugacijim orbitama i dve zvezde kao izvorom toplote i svetlosti.
Weenie Pooh Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Gde ti tu vidiš dve zvezde, nemam pojma. Meni liči na mesec levo i planetu desno, s tim što je mesec ilustracije radi razvučen u pet faza. Valjda bi neko nekad pomenuo da su u binarnom sistemu, u slučaju da se vide oba sunca na nebu.
MayDay Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Gde ti tu vidiš dve zvezde, nemam pojma. Meni liči na mesec levo i planetu desno, s tim što je mesec ilustracije radi razvučen u pet faza. Valjda bi neko nekad pomenuo da su u binarnom sistemu, u slučaju da se vide oba sunca na nebu. Ovo malo je crna rupa ili centar mase i ne emituje svetlost, samo gravitaciju. Ova zvezda sa strane jedina emituje svetlost, ali i takodje ima orbitu oko centra mase. I zbog toga planetos ima duge zime varijabilne dužine. Ovo je moj drug provalio. Nije sa interneta!
porucnik vasic Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ovo malo je crna rupa ili centar mase i ne emituje svetlost, samo gravitaciju. Ova zvezda sa strane jedina emituje svetlost, ali i takodje ima orbitu oko centra mase. I zbog toga planetos ima duge zime varijabilne dužine. Ovo je moj drug provalio. Nije sa interneta! Добро бре како те не мрзи да сваку њихову глупост оправдаваш? Ово је таква будалаштина да не може да се опише.
Recommended Posts