AnaDilajt Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Oni koji su pratili američku verziju i bila im je dobra?
teacher Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Oni koji su pratili američku verziju i bila im je dobra? kažu da je tako
Arkadija Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Uopšte nije bila loša serija. samo je lepo moglo da se završi na kraju treće. Ali, nema veza, gledam i ovu. Sinoć pogledala prvu, nastavlja se bukvalno gde je treća sezona stala.
Milosh76 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 A zar nije onaj pandur ubijen i ispade da je on ubica?
Arkadija Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Jeste, njega je ubila Linden, a Holder joj je pomogao.
Arkadija Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Odgledala sve. Nije tako loše, gledala sam i gore, ali mislim da ova sezona nije bila potrebna. Slučaj koji rešavaju je bio umereno interesantam, njihova unutrašnja borba sa krivicom,isto, nije bila bez veze, ali ukupan utisak mi je da je ovo višak. Srečom sam sve odgledala u tri dana, jer ne bih imala volje da ovo gledam celih 6 nedelja.
malkin Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 čekaj, koje sve si odgledala? zar nije tek počela nova sezona?
sailorman Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Nova tj poslednja ima samo 6 epizoda :( Ja sam se bas smorila jer sam mislila da je to prvi deo i da ce drugi izbaciti kasnije. Meni je OK ova sezona, manje napeta od prethodnih, ali svidja mi se tema tj setting (US vojna skola).
Milosh76 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 čekaj, koje sve si odgledala? zar nije tek počela nova sezona?Izaslo je svih 6 epizoda odjednom
malkin Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ahaa, hvala, sad tek videh da je ova sezona izašla na netfliksu, pojma nisam imao, očekivao amc.
Turnbull Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ODgledaste li bre više? Da sređujemo utiske...
Turnbull Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Meni generalno bila super sezona, možda najbolja do sad. Koncentrisana i užasno napeta. Ovo dvoje izvrsni. Zasrali samo s krajem, tj, krajevima, kojih je bilo više nego u Gospodaru prstenova. Ali to mi nije mnogo pokvarilo utisak. I rasplet slučaja bio malo u stilu španskih serija. Ali nema veze. Priča o njima dvoma je bila odlična.
Recommended Posts