Teixeira Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pa kako si gledao ove dve danske sezone?nisam ih skidao odmah nakon emitovanja, nego mnogo kasnije... na to se odnosilo pitanje - da li ce brzo nakon emitovanja biti epizoda sa titlovima koji valjaju nechemu.
prima Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 juhu! cem da probam.huss chilira bolje i od frizidera. nema cak ni preteranih obrta / neizvesnosti, samo odmor.
Frank Pembleton Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Titlovi su integrisani u ove dance koje sam ja skidao dva puta.E i ja sam pizdeo pa sam uspeo da nadjem odvojene titlove tj. snimak gde nisu emb.
Garnirung Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) Malo engleske zajebancije oko skandinavskih serijahttp://www.youtube.com/watch?v=Q9oFxntxSQE Edited July 17, 2012 by Garnirung
Frank Pembleton Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Odlično!!!Imam ortaka koji je pizdeo :Jebena selendra u Engleskoj a oni se svaki čas sapliću o leševe!Pa koliko ih ima tamo?
Feindouno Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Odgledao sam u avionu 7-8 epizoda americke verzije. Da skidam ostatak ili da batalim i gledam 1 original od pocetka?
ducca Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Skini. Kazu upuceni da original moze opustno da se gleda naknadno...mada ja jos ne stigoh.
gervasius twinkleminkleson Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) AMC ukinuo. Edited July 27, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Frank Pembleton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Gde pise?Nadjoh.... AMC announced today it will not renew The Killing for a third season. The Killing first premiered on AMC on Sun., Apr. 3, 2011. Season 2 premiered on Sun., Apr. 1, 2012. The series was produced by Fox Television Studios.Following is a statement on behalf of the network:"After much deliberation, we've come to the difficult decision not to renew The Killing for a third season. AMC is incredibly proud of the show and is fortunate to have worked with such a talented team on this project, from showrunner Veena Sud and our terrific partners at Fox Television Studios to the talented, dedicated crew and exceptional cast." Edited July 28, 2012 by Frank Pembleton
Feindouno Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Koja je fora sa S02E02?Krenuo da kupujem drugu sezonu, sve nalazim sem ove epizode :ph34r:Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neka ljubazna dusa na PM udijelila neki alternativni linak.
vlajčak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 biće da svu prve dve epizode spojeneThe.Killing.S02E01-E02.HDTV.x264-ASAP
Feindouno Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 yanimljivo, hvala.Dakle vec imam drugu.Odgledao sam posljednjih 5-6 epizoda prve sezone u dva dana, sve je ok samo me mati izuzetno nervira kad god se pojavi, nadao sam se da ce ona ici da ubije teachera ne bi li zavrsila negdje u ludnici/tvorza daleko od kamere.
Frank Pembleton Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ‘The Killing’ May Return with Season 3 on Netflix & AMC
Blueberry Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ‘The Killing’ May Return with Season 3 on Netflix & AMC Odgledao, mnogo bolja od druge sezone, ali ne i od prve (koja je inače zamišljena kao 'double season series' - po 10 epizoda u dve sezone i ćao đaci, ali je na dansku internu halabuku miliona gledalaca ekspresno dosnimljena u svih 20 i strapana kao jedna sezona)Ipak, ništa skandinavsko a televizijsko, pritom kriminalističko ne može da se poredi sa The Bridge (Bron/Broen). http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=fn_al_tt_1Snima se nastavak as I type... :thumbup:p.s. Ne veruem da neko može da gleda holivudske plagijate. But that's only me...
Blueberry Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Sada sam tek provalio da sam postovao na pogrešnom topiku.
Recommended Posts