paculla Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dok sam zivela u evropi, koristila sam nivea clear up strips (takoreci, nalepnice za nos). u americi nema sanse da ih nadjem. da li neko zna neki slican proizvod?
Hippie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dr. Hauschkaovo konacno da potpisem... probala sam svasta nesto poslednjih par godina, ovo radi!
Eidyia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ovo konacno da potpisem... probala sam svasta nesto poslednjih par godina, ovo radi!Drago mi je da na tvojoj koži funkcionira, ali na mojoj više nije. Valjda jednom kad se navikneš na kemiju, prelazak na prirodnije je naporan proces (mada oni tvrde da su 100 % prirodni, a nisu, samo imaju fenomenalnu propagandu). Inače, Hippie, bit će ti drago kad ti kažem da, koliko znam, oni ne testiraju na životinjama, tako da si dobila the whole package. :)
paculla Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 pikoleta zna bioretasad i paculleta zna za bioreta. sidu leci.
Hippie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Drago mi je da na tvojoj koži funkcionira, ali na mojoj više nije. Valjda jednom kad se navikneš na kemiju, prelazak na prirodnije je naporan proces (mada oni tvrde da su 100 % prirodni, a nisu, samo imaju fenomenalnu propagandu). Inače, Hippie, bit će ti drago kad ti kažem da, koliko znam, oni ne testiraju na životinjama, tako da si dobila the whole package. :) ^_^ mozda nisu bas 100% natural, al se trude svaka im cas :) ja cesto kupujem u Whole Foods marketu, i cim sam vidla da Dr. Hauschka tamo, znala sam da tu nema greske.... tako sam kupila mali Daily Face Care Kit, jos uvek mi traje i, obzirom da sam prezadovoljna, imam u planu da nastavim sa ovom kolekcijom
Hippie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 do jaja.. probala sam dr. hauschka cleansing clay mask, izgleda uzas i strava, al je za lice medecina prava em je zelena ko najzelenija trava
remedios Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ponestaje mi korektor..koristila do sad ovajsad bi da probam nesto novo. Preporuka?
gospa buba Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Najbolji tecni puder od svih koje sam probala do sada je chanel mat lumiere. Nije tezak, lako se nanosi, nemas onaj osecaj tezine na licu....i traje poprilicno dugo - u smislu da kad ga stavis ujutru pre posla, nemas vec u podne osecaj da je na licu pocela da ti se topi maska..dovoljno je mat, a opet ne izgleda suvo. Idealan. Vredi svaku paru koliku tachno paru? radoznala. ako ne koshta mnogo vishe od para dobrih cipela, pa da probam :P
msmodesty Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a ja opet nalazim da je ovaj za zimu odlichan, topao :)33E
gospa buba Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a ja opet nalazim da je ovaj za zimu odlichan, topao :)33Eti da cutish.
remedios Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 koliku tachno paru? radoznala. ako ne koshta mnogo vishe od para dobrih cipela, pa da probam :Poko 3.500,00 din. 30 ml. a otprilike isto toliko kosta i chanel korektor od 1.2ml (jedan zarez dva ml.)ovajne znam sta radi za te pare...zato i pitam - dajte neki predlog..
remedios Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Za tvoje lice preporucujem samo najkvalitetniju kozmetiku, mada realno uopste nije potrebna.stvarno tako mislis?
gospa buba Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 mogo si to da joj kazesh pre nego sto je pominjala kozmetike od 50 evara <_<
Recommended Posts