pt 2.0 Posted March 27, 2024 Posted March 27, 2024 4 hours ago, Sandradjer said: Jel ima Aura u DM-u? Da. 1
Stela Posted March 28, 2024 Posted March 28, 2024 Kupljene dve olovke za usne. Nego nema testera u Liliju, pa sam birala nijanse bez isprobavanja. Uzela sam dve razlicite vrste - jedna je 300 (ta je na popustu), druga 500 dinara. Lepe su i kremaste. Sutra premijera . Sto me nerviraju ona svetla u Liliju, bas nisu realna, kad neku nijansu isprobavam, treba prvo na dnevno svetlo da izadjem, inace sledi iznenadjenje .
Stela Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Ima li neko preporuku za rumenilo u stiku? Sto se tice nijanse, trazim breskvastu neku, a moze i pink.
Patty Lee Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 @Stela Milk Makeup! Ima u Sefori. Jeftinija varijanta (više je djup za Nars doduše) ti je Zara Manifesto stik (super je i kao senka i kao karmin, oko 1500 rsd.) imaju i peach nijansu, ima i jedna što baca na bledo pink, ta im je naj, prepoznaćeš po time što je uvek rasprodata. Mana je što Zara MakeUp ima samo u Galeriji.
Stela Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Ne znam, nisam koristila do sada, a probala bih. Nemam mastan tip lica, pa pretpostavljam da kremasta struktura proizvoda ne bi trebalo da predstavlja problem. @Patty Lee hvala, provericu taj u Sephori, u nadi da je neka pristojna cena. Do Galerije cu vec teze da stignem, nesto me ne vuce na tu stranu
Stela Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Aha, valja tu tehniku savladati i lepo utapkati, a prvo ne predozirati proizvod.
Katikon Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Ide lako kad je dobro rumenilo kao Milk i dodala bih i Fenty, npr Sephora rumenilo se jako tesko nanosi, da se ne zeznes jer su lepe nijanse a duplo jeftinije od ovih navedenih (ima ovde ko se zeznuo da ne morate vi) 2 1
Sandradjer Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 (edited) Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, ona koristila, ja primetila da blista, onda mi dala. To se koristi 4 nedelje pri smeni godisnjih doba. Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. Edited May 26, 2024 by Sandradjer 2 1
Mel Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 1 minute ago, Sandradjer said: Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, 2/2 znam da prija. Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija?
Sandradjer Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 5 minutes ago, Mel said: Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija? Ne umem ja to da objasnim. Da nesto radi, radi sigurno. Nisam ni znala da prijateljica koristi a primetila sam da blista . Lepsa je boja koze, meksa je na dodir, ima neki prirodni sjaj. Uopste mi nije potrebna krema, samo mazem to uvece. Meni je osetljjva koza, nista ne iritira 1
Recommended Posts