Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

4 hours ago, Sandradjer said:

Jel ima Aura u DM-u?

Da.

Kupljene dve olovke za usne. Nego nema testera u Liliju, pa sam birala nijanse bez isprobavanja.

Uzela sam dve razlicite vrste - jedna je 300 (ta je na popustu), druga 500 dinara. Lepe su i kremaste. Sutra premijera :).

Sto me nerviraju ona svetla u Liliju, bas nisu realna, kad neku nijansu isprobavam, treba prvo na dnevno svetlo da izadjem, inace sledi iznenadjenje :D.

sta je dobro za negu usana ali da je sa spf-om?

Ima li neko preporuku za rumenilo u stiku? Sto se tice nijanse, trazim breskvastu neku, a moze i pink.

@Stela Milk Makeup! Ima u Sefori.

Jeftinija varijanta (više je djup za Nars doduše) ti je Zara Manifesto stik (super je i kao senka i kao karmin, oko 1500 rsd.) imaju i peach nijansu, ima i jedna što baca na bledo pink, ta im je naj, prepoznaćeš po time što je uvek rasprodata. :D Mana je što Zara MakeUp ima samo u Galeriji.

Zar vas to ne masti?

Ne znam, nisam koristila do sada, a probala bih. Nemam mastan tip lica, pa pretpostavljam da kremasta struktura proizvoda ne bi trebalo da predstavlja problem.

@Patty Lee hvala, provericu taj u Sephori, u nadi da je neka pristojna cena.

Do Galerije cu vec teze da stignem, nesto me ne vuce na tu stranu :D

Ja koristim mrvicu jer mene SVE masti. :dry:

I onda izblendas regularnom cetkicom za rumenilo?

Ne ne, prstima, ne koristim četkice uopšte.

Aha, valja tu tehniku savladati i lepo utapkati, a prvo ne predozirati proizvod.

Ide lako kad je dobro rumenilo kao Milk i dodala bih i Fenty, npr Sephora rumenilo se jako tesko nanosi, da se ne zeznes jer su lepe nijanse a duplo jeftinije od ovih navedenih (ima ovde ko se zeznuo da ne morate vi) 

• 1 month later...

Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, ona koristila, ja primetila da blista, onda mi dala. To se koristi 4 nedelje pri smeni godisnjih doba.

Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. 

IMG_20240526_075744.jpg

Edited by Sandradjer

1 minute ago, Sandradjer said:

Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, 2/2 znam da prija. 

Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. 

IMG_20240526_075744.jpg

Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija?

5 minutes ago, Mel said:

Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija?

Ne umem ja to da objasnim.

Da nesto radi, radi sigurno. Nisam ni znala da prijateljica koristi a primetila sam da blista :)

Lepsa je boja koze, meksa je na dodir, ima neki prirodni sjaj. Uopste mi nije potrebna krema, samo mazem to uvece. 

Meni je osetljjva koza, nista ne iritira