Stela Posted March 28 Posted March 28 Kupljene dve olovke za usne. Nego nema testera u Liliju, pa sam birala nijanse bez isprobavanja. Uzela sam dve razlicite vrste - jedna je 300 (ta je na popustu), druga 500 dinara. Lepe su i kremaste. Sutra premijera . Sto me nerviraju ona svetla u Liliju, bas nisu realna, kad neku nijansu isprobavam, treba prvo na dnevno svetlo da izadjem, inace sledi iznenadjenje .
Stela Posted April 7 Posted April 7 Ima li neko preporuku za rumenilo u stiku? Sto se tice nijanse, trazim breskvastu neku, a moze i pink.
Patty Lee Posted April 7 Posted April 7 @Stela Milk Makeup! Ima u Sefori. Jeftinija varijanta (više je djup za Nars doduše) ti je Zara Manifesto stik (super je i kao senka i kao karmin, oko 1500 rsd.) imaju i peach nijansu, ima i jedna što baca na bledo pink, ta im je naj, prepoznaćeš po time što je uvek rasprodata. Mana je što Zara MakeUp ima samo u Galeriji.
Stela Posted April 7 Posted April 7 Ne znam, nisam koristila do sada, a probala bih. Nemam mastan tip lica, pa pretpostavljam da kremasta struktura proizvoda ne bi trebalo da predstavlja problem. @Patty Lee hvala, provericu taj u Sephori, u nadi da je neka pristojna cena. Do Galerije cu vec teze da stignem, nesto me ne vuce na tu stranu
Stela Posted April 7 Posted April 7 Aha, valja tu tehniku savladati i lepo utapkati, a prvo ne predozirati proizvod.
Katikon Posted April 7 Posted April 7 Ide lako kad je dobro rumenilo kao Milk i dodala bih i Fenty, npr Sephora rumenilo se jako tesko nanosi, da se ne zeznes jer su lepe nijanse a duplo jeftinije od ovih navedenih (ima ovde ko se zeznuo da ne morate vi) 2 1
Sandradjer Posted May 26 Posted May 26 (edited) Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, ona koristila, ja primetila da blista, onda mi dala. To se koristi 4 nedelje pri smeni godisnjih doba. Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. Edited May 26 by Sandradjer 2 1
Mel Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, Sandradjer said: Evo preporuka od dve osobe (moje drugarice i mene). Plasila sam se da to koristim, 2/2 znam da prija. Koza je blistava i glatka, znam da zvucim kao reklama, ali je tako. Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija?
Sandradjer Posted May 26 Posted May 26 5 minutes ago, Mel said: Sta je efekat? Mislim pre i posle situacija? Ne umem ja to da objasnim. Da nesto radi, radi sigurno. Nisam ni znala da prijateljica koristi a primetila sam da blista . Lepsa je boja koze, meksa je na dodir, ima neki prirodni sjaj. Uopste mi nije potrebna krema, samo mazem to uvece. Meni je osetljjva koza, nista ne iritira 1
Recommended Posts