Svemir Zeka Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Nešto na šta sam se navukla iz Avona, nisam videla nigde drugo ovako nešto, pa kad vidim da neko valja Avon, uzmem odmah. Pri tome je uvek na akcijama, jer ga valjda niko sem mene ne kupuje Radi se o nekom kao parfemu za pokućni tekstil, kako ga i koristim, mada prskam i po odeći. Ima neviđeno prijatan miris kamilice uz vrlo malo lavande, i stvarno je baš relax. Onda se pojavila i ova neka gel maska, a ima i puter za telo, ali mi sad nije stigao..... Uglavnom, preporuka za sve pare, i za veće od plaćenih. 2
morgana Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 imala sam neku planet spa masku, bila je totalno ok za hidrataciju. sad nemam avon damu u okruzenju e, maske. sta jos dobro postoji, a da nije sheet, ide mi na nerve ta mamipara?
Svemir Zeka Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 8 minutes ago, morgana said: imala sam neku planet spa masku, bila je totalno ok za hidrataciju. sad nemam avon damu u okruzenju e, maske. sta jos dobro postoji, a da nije sheet, ide mi na nerve ta mamipara? Pa šta znam, ovo je maska-krema, ne ispira se, a one što se ispiraju generalno slabo koristim. Misliš na te ili na kreme generalno?
morgana Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Just now, Svemir Zeka said: Pa šta znam, ovo je maska-krema, ne ispira se, a one što se ispiraju generalno slabo koristim. Misliš na te ili na kreme generalno? bas na maske. afrodita su mi nekad bile ok, sad vise ne, azijske sheet ne isprobavam iz principe plus necu da dajem velike pare za maske, radije ih cuvam za kreme. avene hidrantna maska je bila ok, kao malo jaca krema. 2
mustang Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) Zaboravljam ovo cudo da preporucim. Koristim ga skoro dva meseca, da covek ne poveruje!!! U soku sam. To uvece, a preko dana namazem onu gustu odvratnu niveu. Paula's Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment Cream with Peptides, Vitamin C & Licorice Extract, Anti-Aging & Wrinkles, 1 Ounce, PACKAGING MAY VARY https://www.amazon.com/dp/B00L5O2ZXK/ref=cm_sw_r_apan_i_KWZKM0D7X5GHRWWPWHBV?_encoding=UTF8&psc=1 Edited April 16, 2022 by mustang 1
morgana Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 taj retinol je odlican a i bha paula's choice, nijedan drugi proizvoda sa salicilnom kiselinom ne moze ni da mu se priblizi
mustang Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 4 hours ago, morgana said: taj retinol je odlican a i bha paula's choice, nijedan drugi proizvoda sa salicilnom kiselinom ne moze ni da mu se priblizi Za sta je taj bha?
beta Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 12 hours ago, mustang said: Zaboravljam ovo cudo da preporucim. Koristim ga skoro dva meseca, da covek ne poveruje!!! U soku sam. To uvece, a preko dana namazem onu gustu odvratnu niveu. Paula's Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment Cream with Peptides, Vitamin C & Licorice Extract, Anti-Aging & Wrinkles, 1 Ounce, PACKAGING MAY VARY https://www.amazon.com/dp/B00L5O2ZXK/ref=cm_sw_r_apan_i_KWZKM0D7X5GHRWWPWHBV?_encoding=UTF8&psc=1 nadam se da znaš da zbog retinola preko dana pod obavezno lice moraš da mažeš spf da te sunce ne spali. obzirom gde živiš i koliko si na suncu preporučljivo je spf50.
morgana Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 7 hours ago, mustang said: Za sta je taj bha? bha je hemijski piling odlican za ciscenje pora (tj sredjivanje mitesera ili sl) sa retinolom naravno spf kao sto beta kaze.
mustang Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 (edited) Imam spf 15, al zaboravljam da ga stavim, ovaj https://www.ulta.com/p/ultra-calming-daily-moisturizer-spf-15-prod410002 Ona nivea ni vazduh ne moze da probije...znam znam treba spf...jebiga, ne znam zasto imam averziju prema tome ..valjda sto ovde malo malo pa povuku jer su kancerogeni Sad cu da pitam drugaricu, ona se bas razume u sve ove pizdarije i tera me da koristim, da li mi treba i taj bha Edited April 17, 2022 by mustang
Lena Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 @morgana Samo da prijavim da sam po tvojoj preporuci uzela Afroditin body butter i super mi je Inače sam često koristila ovo Vaseline mleko za telo, za moju kožu je odlično. 1
beta Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 taj vaseline je još bolji u spreju ali ga kod nas nema. dobri su i zeleni od aloje i braon kakao. 1 1
morgana Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 1 hour ago, Lena said: @morgana Samo da prijavim da sam po tvojoj preporuci uzela Afroditin body butter i super mi je Inače sam često koristila ovo Vaseline mleko za telo, za moju kožu je odlično. bas mi je drago, mislim da bi odgovaralo vecini osim mozda ako imaju ekstremno suvu kozu 1
gospa buba Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 a el mogu retinol uveche, zaboravicu po danu spf, a i ne podnosim kreme po danu imam neku vodicu retinol bash je volim, ako to mackam pred spavanje, jer cu da se neubudjam na dnevnom svetlu? i jel to znachi bash sunce sunce, ono da chekam 17 kod opshtine u 4 popodne ili samo dnevno svetlo? prashtajte shto nishta ne znam [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
morgana Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 (edited) koliko retinola? ako je 0.00nesto, mozda i mozes sad (ali ne i na ljeto), a sa ozbiljnim % retinola ni pod razno na sunce bez spf kako ti se zove vodica? Edited April 22, 2022 by morgana
Recommended Posts