nisam ja Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Ja se nikad ne šminkam. A i kozmetika nula bodova.
mustang Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Just now, nisam ja said: Ja se nikad ne šminkam. A i kozmetika nula bodova. it’s okay. I dalje si veoma girly. No te preokupe.
slepa živana Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 ovako ja izgledam kad se sama našminkam
I*m with the pilots Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 16 hours ago, mustang said: A da, kada vidim zenu sa crvenim karminom a da joj dobro stoji prosto joj pozavidim! Nije da bih joj zavidela, ali definitivno odskace pozitivno kada neko ume da nosi lep karmin. Ne znam to bolje da objasnim, cini mi se da nekim licima malo karmina bas bas dobro stoji. To se izgubi medju armijama prenasminkanih devojaka, na kojima prvo primetis slojeve pudera (ili cega vec). Na sebi ne bih mogla da zamislim sminku, nikada me nije privlacilo, zapravo nista od tih malih intervencija na telu i licu. Meni i malo duzi nokti smetaju, grickam grickalicom cim porastu milimetar. Pustila sam jednom malu bratanicu da mi nanese nesto na obraze, sto je ispalo onako klovnovski smesno i drugarice iz fazona, dok su se one spremale i sminkale za izlazak. Bas mi se nije svidelo kako sam ispala, potpuno strana sebi, a bilo je veoma skromno, i brzo smo to skinule Da li lakiranje noktiju pada pod sminkanje? Prijatelji mog muza imaju klinca od pet ili sest godina koji je sam od sebe pozeleo da lakira nokte. Roditelji su mu prilicni nerd-ovi i metalci, mama ima neke ljubicaste plamenove kose, poneki pirsing, i povremeno karmin na usnama, ali ne secam se da li lakira i nokte. A malisa ima svaki nokat u razlicitoj boji, i tako menja stalno. Vrsta igre valjda, meni simpaticno pogotovo u kombinaciji sa njegovom divljom i kovrdzavom kosom, i omiljenim bojama zutom i narandzastom.
morgana Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 crveni karmin je samo stvar navike. prvi put kad sam ga stavila izgledala sam sebi kao majmunce sa mustangove slike. sad mi je skroz ok, volim. ali na meni je sve ostalo teski minimalizam u bojama, tj prevashodno crno, pa ruz dodje kao poruka da nisam prezivjela mozdanu smrt nego se samo tako oblacim.
pt 2.0 Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) Moja omiljena boja crvenog karmina je u spojleru. Spoiler Ima i kad nosim cigla crveno ili svetlocrveno ili bordo. Ali one su second best... Edited December 31, 2019 by pt 2.0
gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 to je dobra boja. ja sam sad za balet bila poslata da kupim crveni karmin, pa povela baticu, pa smo se zivi izmazali po rukama probavajuci, dok ne nadjosmo 'pravo' crveno sent from bubamoto
morgana Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 nestaje mi okoloocne kreme, molim vucica da ukine yabranu rada tryihg centara da kupim sta mi treba, a poslije nek opet zatvara ni lookfantastic ni feelunique ne salju u srbiju trenutno. ua!
morgana Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 parfimerija anabella (to je ona novija u knez mihailovoj) preko fb radi porucivanje i dostavu online. jasmin je nesto suzio asortiman. metropoliten sajt je crkao. lili dostavni termin treba ubosti u podne, potraznja je ogromna. ostaju apoteke.
gospa buba Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 gospode boze ja mazem shta stignem, u ogledalo se pogledujem samo van policijskog sata, shminkam se za pod masku kakve cemo karakondzule da budemo ovo mi je shansa da nadjem 14 labela i sve ih potroshim sent from bubamoto
Katikon Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Zju imam neku bas skupu hausku za okolooko, kupila je pred sranje kosta kao zlato, i sad ne mazem jer mi je nesto frka da pipam oko oka i razmazujem
morgana Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 ja sve koristim kao i u vankoronsko doba javi utiske za hausku kad probas
Recommended Posts