gospa buba Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 evo ja ću da pohvalim i tebe a i ostale, interesantna rasprava+ 1 za to da se tema splituje, da se ne izgubi ovdiali ja hocu da me robot pohvali :cry:ili lancia, ako bash nema robota
Lancia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ili lancia, ako bash nema robota ko sta radi, ja samo trcim po forumu i falim te.
gospa buba Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ko sta radi, ja samo trcim po forumu i falim te.fala ti brate ko najrodjenijem!
Zabalujev Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ih bre, svi otkazuju zena. papucarski forum :PSada kuneee svoju sudbuu, sto je papucaar...
Аврам Гојић Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 (edited) Cenu od 50e za MB ili koliko vec, u ovom slucaju ne odredjuje VIP/mts/Telenor vec strani operater u cijoj se mrezi nas korisnik nalazi. Nasi se tu samo ogrebu za marzu koja moze biti manja ali to ne bi bitno uticalo na cenu.Sve sto mogu da urade je da posalju SMS upozorenja.Konkretno, od ovog slucaja je operater u Slovackoj (ako se ne varam) dobar jedno 5.500eheh, eto gradim odbranu Bajićevog fana na pogrešnoj premisi. ipak, bemmusve, pa treba poslati taj SMS.meni je jednom stigao račun od nešto preko 12.000 dinara zato što mi je telefon bio u defaultu setovan da preko GPRS-a apdejtuje email inbox. pa bogte tvoj, jeste trebalo je da znam za izuzetno napredna podešavanja telefona koja mi po defaultu skidaju pare (pošto se podrazumeva da smo svi sada bizniseri i menanžeri i tako to i da smo pametni najmanje kao korporacija koja nas guli) ali bih jako voleo da mi je neko poslao upozorenje na SMS, "alo mentolu pregazio si pedeset evra GPRS-a za petnaest dana".a da sam, ne daj Bože, bio u inostranstvu u to vreme..ghhhh....ne smem ni da pomislim šta bi biloto što je nešto po zakonu ne znači i da je u redu. Edited April 12, 2011 by Marko M. Dabovic
Luka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Termalka, nezahvalna si <_< svi se odajete apstinenciji <_< ja sam danas onako otupljena, svejedno mi je za sve, iako okolo ima dosta razloga čak i za histeriju. bah..
gospa buba Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Termalka, nezahvalna si <_< svi se odajete apstinenciji <_< ja sam danas onako otupljena, svejedno mi je za sve, iako okolo ima dosta razloga čak i za histeriju. bah..ja sam gladna i trpim. to je za love dok trpim. a i zahvalna sam ^_^
Milogled Bluff Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ama sve je to tačno. Međutim, možeš li mi odgovoriti kakva korist za društvo u celini proishodi iz svesne odluke da se čoveku oteža pristup podacima o ceni neke usluge i da mu se dopusti da uvuče sebe u dužničko ropstvo? Ako ne možeš to ta odgovoriš, onda mi odgovori kakva je u tome korist za tebe kao pojedinca ili kao čoveka koji u nekim telekomunikacionim aspektima zavisi od Telekomovog monopola?Mogu da ti odgovorim. Nema nikakve koristi ni za drustvo u celini, ni za mene licno. Medjutim, kao sto sam rekao Miralemu, nemoralnost i nedopustivost takvog ponasanja nema nikakve veze sa duznoscu poslovno sposobnog coveka da se ponasa razumno.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ai, nisam foruma gledo odjutros, fala telalima koji me opominju da sam tražen. @ marvin. robote, pohvali me lebati, nemogu vishe ^_^Bubo, šta reći osim rispekt.This post is
Recommended Posts