December 5, 200717 yr Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
December 5, 200717 yr Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...A onda dobro, pa dobro jeste i logicno.
December 5, 200717 yr Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.smrt IKOM-u!!!
December 5, 200717 yr Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.
December 5, 200717 yr jbt-e..., ja sam mislio da od nas nema gorihPa u stvari i nisu gori nego isti...i Zvezda i Dinamo su imali protiv Nemaca izgledan rezultat do samog kraja tekme, pa onda primili 2 gola za par minuta..Ove švabe kao da treniraju završnice
December 5, 200717 yr Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.nema sta ni da se kaze, smor tekma, zadnjih 5 minuta 2 gola, dovidjenja-prijatno
December 5, 200717 yr upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine. Ren sa pobjedom ide dalje...
December 5, 200717 yr Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
December 5, 200717 yr Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.gleda se gol razlika
December 5, 200717 yr Dinamo katastrofa.Inače sa pobjedom od 2 gola razlike u Rennesu Dinamo bi išao dalje. Rennesu za prolaz treba pobjeda od 3 razlike. U suprotnom prolazi najgora ekipa u povijesti - Brann.3. Brann 4 3:4 44. Dinamo 3 1:4 15. Rennes 3 1:5 1Pravilo:1 - ukupna gol razlika2 - broj datih golova3 - broj golova datih u gostima4 - broj pobjeda5 - broj pobjeda u gostima6 - bolji koef. kluba/saveza u zadnjih 5 sezona Edited December 5, 200717 yr by zagy
December 5, 200717 yr Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
December 5, 200717 yr Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.Jel onaj za kojeg traze 30 mil evra?