Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted
Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.
Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
Posted
Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
A onda dobro, pa dobro jeste i logicno.
Posted

Nisam gledao mec, ali me zanima da li je Luka :wub: isamarao penisom Van der Varta?

Posted
upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.smrt IKOM-u!!!
Posted

Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.

Posted
jbt-e..., ja sam mislio da od nas nema gorih
Pa u stvari i nisu gori nego isti...i Zvezda i Dinamo su imali protiv Nemaca izgledan rezultat do samog kraja tekme, pa onda primili 2 gola za par minuta..Ove švabe kao da treniraju završnice :unsure:
Posted
Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.
nema sta ni da se kaze, smor tekma, zadnjih 5 minuta 2 gola, dovidjenja-prijatno
Posted
upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.
Ren sa pobjedom ide dalje...
Posted

izgleda je ipak dinamu dovoljno i 2:0 protiv rena veli reporter :lol: kakvi papani :wacko:

Posted
Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
Posted
Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.
gleda se gol razlika
Posted (edited)

Dinamo katastrofa.Inače sa pobjedom od 2 gola razlike u Rennesu Dinamo bi išao dalje. Rennesu za prolaz treba pobjeda od 3 razlike. U suprotnom prolazi najgora ekipa u povijesti - Brann.3. Brann 4 3:4 44. Dinamo 3 1:4 15. Rennes 3 1:5 1Pravilo:1 - ukupna gol razlika2 - broj datih golova3 - broj golova datih u gostima4 - broj pobjeda5 - broj pobjeda u gostima6 - bolji koef. kluba/saveza u zadnjih 5 sezona

Edited by zagy
Posted
Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Posted
Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Jel onaj za kojeg traze 30 mil evra?