MiddleClass Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...
No7 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...A onda dobro, pa dobro jeste i logicno.
los borrachos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nisam gledao mec, ali me zanima da li je Luka isamarao penisom Van der Varta?
Bane5 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Gleda se gol-razlika...Ne bi bilo fer da se gledaju medjusobni kad nema uzvratne...upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine.smrt IKOM-u!!!
Venom Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.
tchedo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jbt-e..., ja sam mislio da od nas nema gorihPa u stvari i nisu gori nego isti...i Zvezda i Dinamo su imali protiv Nemaca izgledan rezultat do samog kraja tekme, pa onda primili 2 gola za par minuta..Ove švabe kao da treniraju završnice
nexus13 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.nema sta ni da se kaze, smor tekma, zadnjih 5 minuta 2 gola, dovidjenja-prijatno
MiddleClass Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 upravo tako.Dinamu treba pobeda od 3 gola razlike u gostima, ali se i francuzi pitaju.bice im gotovo nemoguce da to ucine. Ren sa pobjedom ide dalje...
t-mac Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 izgleda je ipak dinamu dovoljno i 2:0 protiv rena veli reporter kakvi papani
Krampa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ajde svrshite sad svi shto pre mozete, pa da se posle neshto shto vredi i prochita.Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.
tsva Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti.A ako je tako onda je Dinamo zavrsio pricu u Evropi jer ga je pobedio Brann.Brann ima 4 boda a Dinamo 1.gleda se gol razlika
zagy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 (edited) Dinamo katastrofa.Inače sa pobjedom od 2 gola razlike u Rennesu Dinamo bi išao dalje. Rennesu za prolaz treba pobjeda od 3 razlike. U suprotnom prolazi najgora ekipa u povijesti - Brann.3. Brann 4 3:4 44. Dinamo 3 1:4 15. Rennes 3 1:5 1Pravilo:1 - ukupna gol razlika2 - broj datih golova3 - broj golova datih u gostima4 - broj pobjeda5 - broj pobjeda u gostima6 - bolji koef. kluba/saveza u zadnjih 5 sezona Edited December 5, 2007 by zagy
Venom Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pa vidi Josipe, nema tu sta da se pune pise. Svabe imale stativu i precku, dinamo napuco 2 X golmana. Gosti imali 7 kornera domaci 1. Ocajna utakmica, los Hamburg a jos losiji Dinamo. Nisu mi samo jasni oni sto pisu da je 1 dinamo dobar klub.Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.
Krampa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mislio sam na originalne i upechatljive poshalice na rachun najboljeg europskog igracha.Jel onaj za kojeg traze 30 mil evra?
Recommended Posts