peralozac Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 On 9/22/2017 at 9:21 AM, noskich said: Magacin gde radim pun ljudi koji rade ne samo dva, vec i tri posla. Sa svih strana. Racunovodje, inzenjeri, bankari... zadnje vreme doslo. To mi sto radimo preko dana 9-5 imamo dva posla. Ljudi kojima su svi poslovi sljakerski rade tri posla. U iščekivanju Noskičevog trijumfalnog povratka na forum popunjavam rupe u neznanju, sričem propušteno gradivo i dođem do ovoga. Živa istina, gospođa Ložač ima kolegu, rane tridesete, odlično plaćen posao projekt menadžera, kuća u vlasništvu plus investment property koji se sam otplaćuje i čovek slaže rafove u Woolies u noćnoj smeni preko vikenda. Iz potpuno drugačijih pobuda, ali svejedno... Kaže dosadilo mu da se subotom i nedeljom budi mamuran na nepoznatim mestima, praznog novčanika i bez sećanja da li je koristio kondom. Dodatni bonus - ispisao se iz teretane.
Indy Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 @peralozacE taman sam hteo nesto da kazem na tvoju malu storiju al onda sam se opsetio koji ti je nick Sent from my SM-G930V using Tapatalk
peralozac Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nije lepo širiti nickovske predrasude i rasizme. I mi Ložači imamo dušu. Spoiler Istinita priča, časna PPPionirska!
Indy Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Sounds legit [emoji108]Sent from my SM-G930V using Tapatalk
peralozac Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 On 11/8/2017 at 4:15 PM, iDemo said: On 11/8/2017 at 12:44 PM, Aineko said: Ova tema ima vise od 6.5 godina?!!!! :o :o ja za to vreme i dosla i otisla iz Australije... (koja je, btw, jedno odlicno mesto za zivot. Osim ako niste asylum seeker ili indigenous.) I sad ispade da je noskich indigenous, ne??
peralozac Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 https://www.theage.com.au/national/victoria/more-than-20-000-homes-in-city-s-south-east-in-dark-after-power-outage-20180212-p4yzzb.html Kao Austral(ijan)ac, mislim da nam tako i treba kad uvozimo banderаše sumnjivog kvaliteta. Kao Srbin, imam pouzdanu informaciju iz prve ruke da je sve ovo namerno odrađeno samo da se Northcote kazni što je izglasao zelene.
MilenaS Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 21 hours ago, peralozac said: U iščekivanju Noskičevog trijumfalnog povratka na forum popunjavam rupe u neznanju, sričem propušteno gradivo i dođem do ovoga. Živa istina, gospođa Ložač ima kolegu, rane tridesete, odlično plaćen posao projekt menadžera, kuća u vlasništvu plus investment property koji se sam otplaćuje i čovek slaže rafove u Woolies u noćnoj smeni preko vikenda. Iz potpuno drugačijih pobuda, ali svejedno... Kaže dosadilo mu da se subotom i nedeljom budi mamuran na nepoznatim mestima, praznog novčanika i bez sećanja da li je koristio kondom. Dodatni bonus - ispisao se iz teretane. pogledajte šta širi po drugima. ma fujj. Otišao na druge forumome da deli Snežani ( našoj poznatnoj spisateljici ) lekcije kako je u Kini nula i da svi moraju u Vijetnam. a nikada bio tamo.
peralozac Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 36 minutes ago, MilenaS said: pogledajte šta širi po drugima. ma fujj. Otišao na druge forumome da deli Snežani ( našoj poznatnoj spisateljici ) lekcije kako je u Kini nula i da svi moraju u Vijetnam. a nikada bio tamo. Dagaraga MilenaS, halvala na informanciji. Vaš rad na ovomome foremomu mi je vrelo poznatan ( i ne mojite misliti daga necenim ).
MilenaS Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 minute ago, peralozac said: Dagaraga MilenaS, halvala na informanciji. Vaš rad na ovomome foremomu mi je vrelo poznatan ( i ne mojite misliti daga necenim ). ni srce da mi pošelaljete <3
eumeswil Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 How do you build a healthy city? Copenhagen reveals its secrets Quote The Danish capital ranks high on the list of the world’s healthiest and happiest cities. With obesity and depression on the rise worldwide, here are its lessons for how to combat them culturally
iDemo Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 26 minutes ago, miki.bg said: How do you build a healthy city? Copenhagen reveals its secrets Danska je (bila?) kolonijalna sila.
MilenaS Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 hour ago, iDemo said: Danska je (bila?) kolonijalna sila. dobro jutro.
Recommended Posts