February 10, 20187 yr 4 minutes ago, renne said: ko je taj zvrndov? Posum poznatiji kao Tarzan... https://twitter.com/vlak_off/status/962279006799147008
February 10, 20187 yr 18 minutes ago, ToniAdams said: Ja ga vidim na obe slajbe Ko nosi naocare i/ili sociva - ta(j) se ne racuna, ne?
February 10, 20187 yr 2 minutes ago, iDemo said: A ja ne pratim tko je tko, izvinjavaj. ja sam tamo ko i ovde, kao i ti
February 11, 20187 yr 'This is different rich...It's crazy': the Chinese riding the spending boom (Vrlo zanimljiv članak - mada podugačak).
February 11, 20187 yr Da li više neko može da mi razjasni ovu vest koja kruži okolo, da Australija nije država već kontinent. Tipa zbog te tvrdnje su otpustili nekog profesora negde. Pravo ime tj državno je Komonvelt of... ??? Ne? Grešim.
February 11, 20187 yr 4 hours ago, MilenaS said: Da li više neko može da mi razjasni ovu vest koja kruži okolo, da Australija nije država već kontinent. Tipa zbog te tvrdnje su otpustili nekog profesora negde. Pravo ime tj državno je Komonvelt of... ??? Ne? Grešim. Ma lože te, garantovano.
February 11, 20187 yr 23 minutes ago, iDemo said: Sta ti slusas/gledas... Vesti, tipa taj nki univerzitet se izvinio Australiji.