Gojko & Stojko Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 noskiche, ja sam toliko puta ovde pobijao tvoje laži da više nije ni smešno. Naravno da možeš da kupiš dvosoban stan na dvadesetak minuta vožnje od tvog posla (Hornsbi) ili od centra (Volaj Krik, Rokdejl) za manje od osamsto tisuća, za depozit veći od dvadeset posto već imaš tako da ne moraš da platiš osiguranje kredita. Mislim, smorio si za medalju svojim jadima mladog Vertera ovde, i posle se čudiš što te prozivaju sa svih strana. OK, ne daš da ti plutokratija isisa sve životne sokove, živiš u Oburnu i penzionisaćeš se u ruralni Tajland, odlično. Svestan si da to zvuči kao oni hrišćani iz srednjeg veka što će za nagradu za svoju čestitost da dobiju uživanje u raju kad umru. Indy, kamo još slika murala i grafita iz Melburna? Onaj moj bivši kolega bio u Melburnu juče, između ostalog uslikao i ovo (što bi rekao iDemo, po propisu, pravoslavno): SaE
iDemo Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Indy, kamo još slika murala i grafita iz Melburna? Onaj moj bivši kolega bio u Melburnu juče, između ostalog uslikao i ovo (što bi rekao iDemo, po propisu, pravoslavno): SaE Vaistinu pravoslavno!
Moracikus Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Pozajmio sam upravo 800k za novu kucu. 3400 mjesecna rata,30 godina batice
MilenaS Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Može li neko, meni glupoj plavuši, da objasni šta je EPMO? Čitam na googlu, ne ulazi mi u glavu taj pojam tj opis posla.
Sestre Bronte Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 to su izmišljeni poslovi koji ne bi postojali da stanovi ne koštaju 800k+
iDemo Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Može li neko, meni glupoj plavuši, da objasni šta je EPMO? Čitam na googlu, ne ulazi mi u glavu taj pojam tj opis posla. Nije EPMO nego VMRO DPMNE.
Moracikus Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Srećom nisi u EPMO pa možeš da priuštiš.Obican privatnik bez otkaznog roka.Nema ni 30 min batice. Napravim proizvod i nadam se da ce neko da ga kupi. Ako nece niko pokvari se pa moram da bacim. A radnike rentu i poreze na vrijeme placam inace stizu penali. Plutokratija batice
teacher Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 https://www.cio.com/article/2441862/project-management/what-is-a-project-management-office-pmo-and-do-you-need-one.html According to PM Solutions research, 85 percent of companies had a PMO in 2016, up five percent from 2014. They also found that 30 percent of companies without a PMO plan to implement one. nije onda ni čudo što vam tako ide da jedva spajate kraj sa krajem, kad su preko potrebni likovi koji za puno love crtaju nerealne i nikad ostvarive gantove dijagrame na osnovu kojih će neki CEO da održi prezentaciju i unapred pokupi kajmak. tebi izgleda milo da radiš za derikože :lol:
MilenaS Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Zašto jednoj državnoj kompaniji ili upravi treba takav profil zanimanja?
magi Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Zašto jednoj državnoj kompaniji ili upravi treba takav profil zanimanja?Pravo pitanje je "Kome smeta jak Noskich?". Sent from my SM-G930F using Tapatalk
dragance Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Ako je neka bolnica, kao što sam već pretpostavljao, onda je moguće. Ali to je sve koordinacija/administracija. Neko drugi radi pravi posao, on je samo lice koje se kiti tudjim uspehom ili koji okrivljuje provajdera ako je neuspeh. Vidjam takve već 20 godina.
iDemo Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Pravo pitanje je "Kome smeta jak Noskich?". Sent from my SM-G930F using Tapatalk
MilenaS Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Ako je neka bolnica, kao što sam već pretpostavljao, onda je moguće. Ali to je sve koordinacija/administracija. Neko drugi radi pravi posao, on je samo lice koje se kiti tudjim uspehom ili koji okrivljuje provajdera ako je neuspeh. Vidjam takve već 20 godina. da li bih mogla da radim to zanimanje, tj da se bavim time? nemam neka posebna znanja oko IT, sem što znam da upalim komp, i možda R i onaj SPSS
noskich Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 (edited) noskiche, ja sam toliko puta ovde pobijao tvoje laži da više nije ni smešno. Naravno da možeš da kupiš dvosoban stan na dvadesetak minuta vožnje od tvog posla (Hornsbi) ili od centra (Volaj Krik, Rokdejl) za manje od osamsto tisuća, za depozit veći od dvadeset posto već imaš tako da ne moraš da platiš osiguranje kredita. Mislim, smorio si za medalju svojim jadima mladog Vertera ovde, i posle se čudiš što te prozivaju sa svih strana. OK, ne daš da ti plutokratija isisa sve životne sokove, živiš u Oburnu i penzionisaćeš se u ruralni Tajland, odlično. Svestan si da to zvuči kao oni hrišćani iz srednjeg veka što će za nagradu za svoju čestitost da dobiju uživanje u raju kad umru. SaE Bila je racunica za stan u Woli Creek crno na belo takodje kada je pokazano da se ne moze otplatiti sa jednom jakom platom. Pa je onda bila prica zasto zena ne radi, ne radi jer se ne isplati zbog cene vrtica. I na kraju je iDemo bio preporucio da se dovedu baba i deda (bez da je uzeo u racunicu placanje sponzorstva staraca koje je preskupo za useljenje) i zakljucio da u dvosobnom stanu treba da u jednoj sobi zive muz, zena i deca, a u drugoj deda i baba i da oboje rade da otplacuju taj stan 30 godina. Onda sam ja zakljucio da smo tako mogli i da zivimo u Srbiji, kupimo stan u Zelezniku, zivimo od penzije i jedne plate, a od druge plate otplacujemo kredit za stan. Diskusija od pre vise od godinu dana. Edited November 20, 2017 by noskich
Recommended Posts