Yoyogi Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) ようこそ Yoyo;) Znači, "Yokoso" = "Welcome" Edited November 1, 2017 by Yoyogi
dragance Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Živote, možeš li biti lepši od ovoga? Ne može. To je to i uživaj svaki dan.
teacher Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Štucao sam nešto, kad ono, bio je i razlog: jedan od članova PPP mi reče da me na sajtu pominju. Sport, svaki dan. Ćerka igra fudbal za svoju školu, pobedili su Osaku prošle subote, sledeće idu u goste, dva dana, sa spavanjem. Ona ne zna, ja znam, šta broj 11 na dresu znači. Moj idol iz detinjstva i rane mladosti, Dragan Džajić, nosio je taj broj Čak je postigla i jedini gol za taj dan Pun život i promocija u stranoj zemlji (Japan). Ovo je malo, akademija za plivanje (4 godine), 4 baletska koncerta a poslednji sa solo tačkom. Karate (plavi pojas, crni će biti za 2 godine. Živote, možeš li biti lepši od ovoga? a koliko to košta? šalim se. to je to.
noskich Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 A jel to cerka dobrovoljno ili je ti upisujes i vozikas na sve to? Salim se, dobrodosao nazad.
Time Crisis Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jel to proradio GPS pa nas našao? :P Ohisashiburi. ;)
Yoyogi Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 a koliko to košta? šalim se. to je to. Košta - ništa. Osim da kao da iz tobolca izvlačim strele iz mog nekadašnjeg umeća fudbalu i prenosim na ćerku. Košta nešto vremena a za koga na svetu ja treba da imam vreme nego za svoje dete. Trošak je zanemarljiv, da je i veći, čak i da je značajan, ne bi me bilo briga. Dresove daje škola. Kada se vidi šta dete dobija: aktivnost, team work, fair competition, friendships. Ona i njene sposobnosti, šta zna i može i dokle može, to je to. Znaće svoja ograničenja (voleo bih, kao i svaki roditelj da ih bude što manje). Kada se svet tako shvati, niko ti nije kriv nizašta.
Shan Jan Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) @shan ja jesam na NZ ali prirodom posla sam tu i tamo često. Sve zavisi šta hoćeš od života. Ja, na primer, volim da živim pored mora uz lep pogled i dosta prostora i prirode za čopor dece. To što se vozim autom do posla 25-30 minuta je ništa u poredjenja sa Evropom. Za takav lifestyle u Sidneju bi ki trebala min $300k plata za familiju. A za nas samce bez dece? Edited November 1, 2017 by Shan Jan
Yoyogi Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Kanji znači "Yama (planina,) wreath (venac). Neka ide u "Politika", ne bih to komentarisao ovde.
Yoyogi Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jel to proradio GPS pa nas našao? :P Ohisashiburi. ;) Nađi me negde da ti opet objasnim kako GPS radi. Ne ovde.
iDemo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 A za nas samce bez dece? Vama ne treba pogledam na more - vi ce da se gledate izmedju sebe, ne? Ljubav i taj rad...
Yoyogi Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Nisam zaboravio temu. Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate. Mnogi ne bi hteli da čuju šta mogu da kažem. Sutra.
noskich Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 A evo sta u Tokiju, najvecem gradu na svetu moze da se kupi za pola miliona australijskih dolara. Potpuno nova novcata kuca sa 4 sobe, 2 toaleta na 3 sprata. Za ove novce u Sidneju dobijas stan u losem predgradju oko 50 godina star, 2 (3 ako je bas lose lose predgradje) sobe, jedno kupatilo i toalet. Kvalitet gradnje bolje ne komentarisati. I kako Japanci sa platama od 25-45 hiljada USD mogu ovo da plate? Lepo, depozit je 0, kamata je 1%.
Recommended Posts