Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Sa drugog foruma:

Reizdanje albuma La Strada -s/t do kraja mjeseca izlazi, a do kraja godine* bi trebali napraviti i drugi album.

*Obzirom da su rokovi za izradu ploča otišli na 6+ mjeseci neće izaći ove godine sigurno.

Posted

Dobre vesti.

Ne radim to baš često, ali večeras, ne znajući šta da slušam, izvukoh ploču iz gomile...

R-6617636-1423184078-2849.jpeg.jpg

• +1 2
Posted

Reizdanje Lune, sada kada sam uporedio sa originalom, zvucno cistije, ali je dinamika bolja na originalu. Ko ima original, a da malo krcka, nije neophodno reizdanje koje je ionako radjeno sa cda. 

Posted
On 19.6.2021. at 12:28, kurdi said:

kako ovo zvuci?

Upravo preslusavam i mogu da kazem da sam dosta prijatno iznenadjen pre svega iz razloga sto nisam mnogo ocekivao kada je u pitanju kvalitet zvuka . Deluje mi da zvuci malo mekse i prijatnije nego CD mada nisam uporedjivao. Dinamika solidna, basovi pristojni, gitara zvuci sjajno, publika i atmosfera savrseno uklopljeni .

Za nekog ko je fan (a ja to jesam) ovo je obavezna kupovina.

• +1 2
Posted

spacer.png

Rezultat posete beogradskih prodavnica ploca. Ne nadjoh Paraf - A dan je... reizdanje. 

• +1 3
Posted
On 19.6.2021. at 2:15, kurdi said:

no other (......)

Bukvalno za par minuta sam promašio priliku da kupim ovu ploču, neki lik me pretekao na berzi. Ne remaster nego neko staro izdanje. To je jedna od onih ploča koje su se počele pojavljivati u to vreme a koje vredi kupiti samo zbog jedne ili dve pesme.

Posted

Hm... pomalo ide na živac da ne mogu da uključe i download link uz ploču.

Pa moram kod pirata po Hi-Res;)

20210702-131417.jpg

• +1 1
Posted (edited)

Naomin glas je čak breathier sa vinila...:wub:Kako tu divnih zvukova ima uopšte

20210702-131208.jpg

Edited by Indy
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

Raznovrsna muzicka ishrana. Od svega po malo. 

spacer.png

• +1 2
Posted

Ono kad udjes u prodavnicu i odmah s vrata te sacekaju tri slajfne samo Krautrocka (dalje nisam stigao)... "Evo, odmah se vracam, cim namaknem 6-8 hiljada$ u kladionici";)

Mislim... sta ne uzeti? Na kraju odoh si po 1 falafel kebab, to mi je bila utesna nagrada.

20210712-122558.jpg

• Wub 2
  • 2 weeks later...
Posted

Jedan cover i instrumentalni bootlezi Grace Jones. Warm Leatherette kida!

artworks-xIgmHAzyGJ9fvaVN-fyUOzw-t500x500.jpg.e65c7d093b02a77785546844ede3e53c.jpg

• +1 1