Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Hvala na sedmomartovskom otvaranju teme :). Pretražila sam sve ploče i baš sam imala dobar vremeplov i podsećanje u glavi. Pride sam narednog dana obradovala majku singlicom :wub: . 26042011001.jpg

1 opažanje: uočio sam pojačan prezir devojaka (prema nama) kad im natuknemo da slušamo metal

a pre neki dan me drugarica ismejala kada me srela u botaničkoj bašti i provalila da nosim majicu Mejdna :(

Nađoh i ovu, koliko da izvučem fleku koju napravi nesmotrena botaničarka <_< . Moraš da je razumeš. Da mi brat nije puštao do iznemoglosti metal, ne verujem da bih sama nešto kupila, bar ne dok sam bila mala i tek počinjala da pravim svoju kolekcijicu. 26042011.jpgP.S. Ako ovu nemaš, a poželiš, ti kaži.
Posted
Nađoh i ovu, koliko da izvučem fleku koju napravi nesmotrena botaničarka <_< . Moraš da je razumeš. Da mi brat nije puštao do iznemoglosti metal, ne verujem da bih sama nešto kupila, bar ne dok sam bila mala i tek počinjala da pravim svoju kolekcijicu. 26042011.jpg
Znači gle, kakva slučajna koincidencija! :o Pa baš sam juče preslušao, prvo:maidenpowerslave.jpgzatim:maidensomewhere.jpga onda, umesto da nastavim niz, konstatovo da mi drugarica nije vratila "Sedmog sina 1 sedmog sina" :cry:, kad ono...
P.S. Ako ovu nemaš, a poželiš, ti kaži.
Znači želim :blush:
Posted

Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')Na poslu nemam pločetofon, za razliku od nekih, al' kad dodjem kući, slušaću Melanie:melanieSlika0118.jpg...a slušao sam je i juče :) Hipi recidivista!Veselo vam bilo!

Posted
Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')
Pozdrav novom forumašu izuzetnih ljudskih kvaliteta :thumbsup:
Posted
maidenpowerslave.jpg
ako zanemarimo prva dva, powerslave je najjači album mejdena. posebno kad se sluša sa ploče, razvaljuje!
Posted
Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')Veselo vam bilo!
(U, bre, sve sami "Lino Ladičari"...)