Willow Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Legendarna roba. http://www.youtube.com/watch?v=64coD-rx9skinteresantan metalcore cover:http://www.youtube.com/watch?v=NR7dG_m3MsI
uliks Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Hvala na sedmomartovskom otvaranju teme :). Pretražila sam sve ploče i baš sam imala dobar vremeplov i podsećanje u glavi. Pride sam narednog dana obradovala majku singlicom . 1 opažanje: uočio sam pojačan prezir devojaka (prema nama) kad im natuknemo da slušamo metal a pre neki dan me drugarica ismejala kada me srela u botaničkoj bašti i provalila da nosim majicu Mejdna :( Nađoh i ovu, koliko da izvučem fleku koju napravi nesmotrena botaničarka <_< . Moraš da je razumeš. Da mi brat nije puštao do iznemoglosti metal, ne verujem da bih sama nešto kupila, bar ne dok sam bila mala i tek počinjala da pravim svoju kolekcijicu. P.S. Ako ovu nemaš, a poželiš, ti kaži.
Willow Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Nađoh i ovu, koliko da izvučem fleku koju napravi nesmotrena botaničarka <_< . Moraš da je razumeš. Da mi brat nije puštao do iznemoglosti metal, ne verujem da bih sama nešto kupila, bar ne dok sam bila mala i tek počinjala da pravim svoju kolekcijicu. Znači gle, kakva slučajna koincidencija! :o Pa baš sam juče preslušao, prvo:zatim:a onda, umesto da nastavim niz, konstatovo da mi drugarica nije vratila "Sedmog sina 1 sedmog sina" , kad ono...P.S. Ako ovu nemaš, a poželiš, ti kaži.Znači želim
Bujodrag Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')Na poslu nemam pločetofon, za razliku od nekih, al' kad dodjem kući, slušaću Melanie:...a slušao sam je i juče :) Hipi recidivista!Veselo vam bilo!
Willow Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')Pozdrav novom forumašu izuzetnih ljudskih kvaliteta
MocaVukotic Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ako zanemarimo prva dva, powerslave je najjači album mejdena. posebno kad se sluša sa ploče, razvaljuje!
Crepajac Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pozdrav, junačni ParaPsihoPatologičari, eto i mene!(ode mas' u propas')Veselo vam bilo!(U, bre, sve sami "Lino Ladičari"...)
Recommended Posts