renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ko se ništa ne razume ima program One click root, koji sve sam odrađuje.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Hamlet Strašni Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Zavrtelo mi se u glavi od oznaka telefona i romova. A nepoznati forumi me plase.Valjda mi je telefon gt-I9100.jel imate neku preporuku za rom
wall Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Imaš neki razlog što rootuješ?Pitam zbog sebe, nikako da se nagovorim...
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Zavrtelo mi se u glavi od oznaka telefona i romova. A nepoznati forumi me plase.Valjda mi je telefon gt-I9100.jel imate neku preporuku za romJeste, to ti je telefon.A šta će ti novi rom, samo ga rootuj i to je toПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Lord Stef Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Znao sam da to nece ici kao sto sam mislio. Kad idem an download na One Click Root sajtu Eset ga blokira jer je potentially dangerous content <_<
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 e da, zaboravih da napišem da obavezno isključite AV pre dl-a. I bez brige, nema virusa, samo ima alata za hakovanje, tj. rootovanje
Lord Stef Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Da ti kazem, ja tebi bezrezervno verujem jos od kad si mi poslao funkcionalni tapatalk, pa ako nesto zajebem i telefon umre saljem ga tebi kao suvenir :D
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 :) hvala hvala, a nema šta da zezneš. Samo opušteno. Rutova samo ih jedno 30 komada, minimum
eye of the beholder Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Kako što, da bi stavili ROM koji je lepši i brži i ima više prostora i mogu da skidaju dosta korisnih aplukacija koje rade samo ako je mobilac "otključan"...Sent from my Sensation using Tapatalk 2
Hamlet Strašni Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Pa da mogu sve aplikacije da stavim koje hoću. A i da malo ubrzam telefonПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Kako što, da bi stavili ROM koji je lepši i brži i ima više prostora i mogu da skidaju dosta korisnih aplukacija koje rade samo ako je mobilac "otključan"...Sent from my Sensation using Tapatalk 2 čovek ima sII, mesta koliko hoćeš, a od samsungovog sučelja ništa lepše :P
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 mislim, samo rutujte, ovo je bilo retoričko pitanje. I ja samo rutovao Note 2 :D
Lord Stef Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja licno zato sto volim zivot na ivici... :D Obzirom da je Galaxy mini u pitanju, rekoh da probam da ga malo boostujem. Btw, uspeo, hvala renne jos jednom. Sad imam ceo vikend za istrazivanje i igranje :)
Recommended Posts