renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 meni je stock rom za samsung ubedljivo najbolji, moćo, šta će ti šta drugo
Moća Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Pa vidiš da me zeza ova GB sa porukama i listom poziva. Jel ima negde ICS stock dobar za njega?
renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 na mom starom galaksiju kecu, 2.3.5 radi savršeno više od godinu i po
Have_Fun Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A probaj one link2sd aplikacije, pa linkuj programe koje imas. To je meni pomoglo kod mog htc wildfire S-a, koji je poznat po tome da je glup za internu memoriju, tacnije, ne ume da prebacuje na SD karticu.Usput, mislim da bi trebao karticu da podelis u 2 particije, posto si se rutovao. Bar sam ja morao da obavim sve ove operacije da ne bih imao problema sa low storage
renne Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ALi galaxy kec ima toliko memorije da mi je prosto neverovatno ovo što se njemu desilo. I uredno može da prebaci sve što ide na SD, bez ikakvih problema (i bez rutovanja). Ko zna šta je on tu skarabudžio
Moća Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 M nisam nista budžio. Uvek sam stavljao stock i nista drugo.
Have_Fun Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Udji tamo u opcije i pogledaj sta ti to oduzima najvise memorije.
John Coltrane Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Koja vam je najbolja app za trcanje (merenje km, kalorija, mapa i ostalo)?
Apollo Creed Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jel neko imao prilike da koristi Lumiu 920? Utisci?
pojmaš Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) da vas pitam nesto, posto sam skroz rookie za telefone:nabacio sam neki android (citaj: firma ga je platila), telenor HD (tako se zove u CG, vjerujem da je i kod vaseg telenora isto). kad stavim wallpaper nikad mi ne stavi sliku u normalnoj velicini nego je zumira i otkine pola. dimenzija slike je tacno koliko ekran, tako da ne kapiram zasto nece cijelu da je stavi. ono kad podesavam wallpaper fino selektujem sve, ali ne pomaze. probao sam vise slika i ne moze. ima li kakva opcija da se ugasi to zumiranje ili nesto? Edited February 13, 2013 by pojmaš
wayfaring stranger Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ^^^da nije slika u velikoj rezoluciji???
spina Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 skini ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.srsdev.wallpapers&hl=sr i onda kada hoces da stavis sliku za wallpaper, izaberi da je stavis preko te aplikacije i onda izaberi aspect ratio jednog screena, a ne onu standardnu foru za android od 3-4-5-6...
John Coltrane Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A probaj one link2sd aplikacije, pa linkuj programe koje imas. To je meni pomoglo kod mog htc wildfire S-a, koji je poznat po tome da je glup za internu memoriju, tacnije, ne ume da prebacuje na SD karticu.Usput, mislim da bi trebao karticu da podelis u 2 particije, posto si se rutovao. Bar sam ja morao da obavim sve ove operacije da ne bih imao problema sa low storageJa se drkam sa tim na LG 510 hub. Memorija moba je 160mb a na SD mi prdi prazno 2GB. Probao sam par aplikacija poput link2sd, ali nisam uspeo da prebacim npr. FB koji ima skoro 30mb. Kako se uopste to radi?
Recommended Posts