eye of the beholder Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 znam da je neko "klokovanje" - over/under... bem li ga;mada ..ovde kaze da ni to nece da pomogne kod skype-a; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13458373&postcount=14
Razzmatazz Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Eto vidiš, daš tolke pare i onda ne radi nešto šta je radilo na symbianu.
eye of the beholder Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 I posle symbian loš operativni sistem...
renne Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Eto vidiš, daš tolke pare i onda ne radi nešto šta je radilo na symbianu.pa za WF baš i nije dao neke pare
korindjar Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Izvini sto sam sirot! Edited September 2, 2011 by korindjar
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) Acer Iconia A500, za 400$ sasvim dobro.3 bitne stvari koje iPad nema (a ni mnogi slicni):AndroidUSBSSDukljucuo sam USB normalnu tastaturu i radila je smesta.Bio je isti takav, ista cena, sa Win7. Mislim da je hardware previse jeftin za Win7 da lepo radi. Edited September 7, 2011 by Yoyogi
Dionysos Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 добар таблет, само 3 bitne stvari koje iPad nema (a ni mnogi slicni):AndroidUSBSSDukljucuo sam USB normalnu tastaturu i radila je smesta.не знам на које мислиш, готово сва (озбиљнија) iPad-ова конкуренција је на Андроиду, а и ссд и усб су пре правило него изузетак (из главе, да не проверавам на нету за сваки).
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 добар таблет, самоне знам на које мислиш, готово сва (озбиљнија) iPad-ова конкуренција је на Андроиду, а и ссд и усб су пре правило него изузетак (из главе, да не проверавам на нету за сваки).Nema ozbiljnije nego onaj koji je Aplle terao po sudu i uspeo da zabrani prodaju u EU, Samsung Galaxy 10.1, nema USB...sad da trazim neke obskurne za koje nisam cuo, nisam hteo.
Dionysos Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 сад ћу већ сви поибацивали таблете Моторола, ХТЦ, Тошиба, Асус... а нису успели да забране Галаксија у читавој ЕУ, мислим да је тренутно само у Немачкој забрана
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 сад ћу већ сви поибацивали таблете Моторола, ХТЦ, Тошиба, Асус... а нису успели да забране Галаксија у читавој ЕУ, мислим да је тренутно само у Немачкој забранаJedina dva koja bih jos pogledao su Asus (nema USB) i Toshiba (prozvod "Thrive" lansiran kad sam vec kupio, jos je i skuplji)
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) има 2dodje mi da se ubijem.Edit: ajde, mozda nece svako primetiti da se zezam: gde su 2 USB? Nema ni jedan jedini, nema nista, bas nista. cigla sa ekranom.to sto "ima" je optional docking station koji nije deo tableta, posebno se kupuje i posebno nosi. Ionako je skuplji + to, Edited September 7, 2011 by Yoyogi
eye of the beholder Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 to sto "ima" je optional docking station koji nije deo tableta, posebno se kupuje i posebno nosi. Ionako je skuplji + to,jok.. regularan laptop koji moze da bude i tablet. Ima i u Srbiji
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jok.. regularan laptop koji moze da bude i tablet. Ima i u Srbiji Sto se mene tice, trebao mi je tablet sa USB i SSD, nista vise da se nosi.
Recommended Posts