Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

znam da je neko "klokovanje" - over/under... bem li ga;mada ..ovde kaze da ni to nece da pomogne kod skype-a;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13458373&postcount=14

Posted

Eto vidiš, daš tolke pare i onda ne radi nešto šta je radilo na symbianu.

Posted

I posle symbian loš operativni sistem...

Posted
Eto vidiš, daš tolke pare i onda ne radi nešto šta je radilo na symbianu.
pa za WF baš i nije dao neke pare
Posted

eh sad ....dinar je dinar

Posted (edited)

Izvini sto sam sirot! angry.gif

Edited by korindjar
Posted (edited)
Acer Iconia A500, za 400$ sasvim dobro.3 bitne stvari koje iPad nema (a ni mnogi slicni):AndroidUSBSSDukljucuo sam USB normalnu tastaturu i radila je smesta.Bio je isti takav, ista cena, sa Win7. Mislim da je hardware previse jeftin za Win7 da lepo radi. Edited by Yoyogi
Posted

добар таблет, само

3 bitne stvari koje iPad nema (a ni mnogi slicni):AndroidUSBSSDukljucuo sam USB normalnu tastaturu i radila je smesta.
не знам на које мислиш, готово сва (озбиљнија) iPad-ова конкуренција је на Андроиду, а и ссд и усб су пре правило него изузетак (из главе, да не проверавам на нету за сваки).
Posted
добар таблет, самоне знам на које мислиш, готово сва (озбиљнија) iPad-ова конкуренција је на Андроиду, а и ссд и усб су пре правило него изузетак (из главе, да не проверавам на нету за сваки).
Nema ozbiljnije nego onaj koji je Aplle terao po sudu i uspeo da zabrani prodaju u EU, Samsung Galaxy 10.1, nema USB...sad da trazim neke obskurne za koje nisam cuo, nisam hteo.
Posted

сад ћу већ сви поибацивали таблете Моторола, ХТЦ, Тошиба, Асус... а нису успели да забране Галаксија у читавој ЕУ, мислим да је тренутно само у Немачкој забрана

Posted
сад ћу већ сви поибацивали таблете Моторола, ХТЦ, Тошиба, Асус... а нису успели да забране Галаксија у читавој ЕУ, мислим да је тренутно само у Немачкој забрана
Jedina dva koja bih jos pogledao su Asus (nema USB) i Toshiba (prozvod "Thrive" lansiran kad sam vec kupio, jos je i skuplji)
Posted (edited)
dodje mi da se ubijem.Edit: ajde, mozda nece svako primetiti da se zezam: gde su 2 USB? Nema ni jedan jedini, nema nista, bas nista. cigla sa ekranom.to sto "ima" je optional docking station koji nije deo tableta, posebno se kupuje i posebno nosi. Ionako je skuplji + to, Edited by Yoyogi
Posted
to sto "ima" je optional docking station koji nije deo tableta, posebno se kupuje i posebno nosi. Ionako je skuplji + to,
jok.. regularan laptop koji moze da bude i tablet. Ima i u Srbiji
Posted
jok.. regularan laptop koji moze da bude i tablet. Ima i u Srbiji
Sto se mene tice, trebao mi je tablet sa USB i SSD, nista vise da se nosi.