JozoMujica Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Firmware je osnovni sistemski softver koji na najnižem nivou vrši upravljanje hardverom uz pomoć najjednostavnijih instrukcija. Često se pod firmverom podrazumeva softver "ugrađen" u hardver.Kernel je jezgro operativnog sistema, deo koji vrši prevođenje aplikativnih zahteva na najniži nivo procesorskih instrukcija, praktično deo zadužen za elementarnu komunikaciju između softvera i hardvera (odnosno hardverovog firmvera).
Marvin (Paranoid Android) Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 pa marker je kod mene vrlo diskretan teget trouglić u dnu kvadrata. kad kliknem na datum ispod mi piše šta je taj dan. Jes, sad je i meni tako. Nego što za Boga milog nije hteo da se pojavljuje pre synca sa googlom, ma koliko da sam eventova ukucao.Tebi ono blekberi nije valjao?Umri.
dig_chohano Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Imam ja neku super očuvanu Nokiju 8600, reci ako oćeš, ima i na srpskom meni.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ovo je jedina retro nokia koju bih kupio
Razzmatazz Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Umri.Primećujem ubistvo sa predumišljajem u tvom postu. Riportovan si po više osnova.Imam ja neku super očuvanu Nokiju 8600, reci ako oćeš, ima i na srpskom meni.Čime ćeš onda ti da usitnjavaš tablete?
JozoMujica Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Čime ćeš onda ti da usitnjavaš tablete? Tablete ili tablete?
Idioteque Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Svaka kuća treba da ima jednog Golfa dvojku i jednu Nokiju negde u garaži. -_- Marvine, kada uđeš u kalendar, gore levo imaš dugme "All calendars" ili "google calendar"... Pogledaj da ti možda nije deštiklirano nešto što ne treba da bude.
Marvin (Paranoid Android) Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Gledo, gledo, nije to, no nije ni bitno.
Idioteque Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Samo da znaš da tu kad štikliraš "all calendars" neće baš odmah da ti se pojave svi eventovi, mora da ga singronizuje i da se smisli malo, možda si bio nestrpljiv?Ne mogu da verujem da ti to ne radi na verovatno najboljem telefonu na tržištu trenutno.
dig_chohano Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ne mogu da verujem da ti to ne radi na verovatno najboljem telefonu na tržištu trenutno.Joj, gde su gazza i zmitjkoe da ti oči otvore.
Razzmatazz Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Evo ja ću: zajebava vas Marvin, hteo je samo da se pohvali koji telefon ima.
Grunf Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Svaka kuća treba da ima jednog Golfa dvojku i jednu Nokiju negde u garaži. -_- nije tacno. treba da ima: +
eye of the beholder Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 najbolje da se Micubisi ima u svakoj garaži.....
Grunf Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 najbolje da se Micubisi ima u svakoj garaži.....pa jeftiniji je od golfa 2
Valk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 @ Bata i Gotivachvala za pojašnjenje, tek sam sad videla da ste pisali.
Recommended Posts