June 4, 20231 yr 1 hour ago, Zlurad said: Nije preterano bitna. S23 mogu da kupim ali neću iz principa jer su flagshipovi postali bezobrazni. kupi s23, nemoj da se stidiš
June 4, 20231 yr 3 hours ago, renne said: kupi s23, nemoj da se stidiš Imao samsunge pre huaweia. Sad sa ovom cenom od iljadu i kusur evra, cuvao bih ga bolje od deteta a to ne ide
June 4, 20231 yr 2 minutes ago, Zlurad said: Imao samsunge pre huaweia. Sad sa ovom cenom od iljadu i kusur evra, cuvao bih ga bolje od deteta a to ne ide Ne čuvam ga uopšte, ko mu piiiip
July 10, 20231 yr OnePlus Nord 3 deluje dosta dobro. Ne vidim trenutno ništa zanimljivije u tom nekom rangu da zamenim dotrajali Šaomi.
July 19, 20231 yr jel zna neko zasto ne mogu da updateujem na miui 14 preko wifi, nego skida samo na mobilnoj mrezi...
July 23, 20231 yr Ajmo mala pomoć ako može: zašto i kako telefon može da počne ovako da se ponaša? Moj je telefon, preuzeo je kontrolu u sred čitanja foruma. Prvo je podesio i uključio alarm na 22:15 večeras, zatim je dugo birao melodiju za alarm, na kraju je pokušao da odgovori na tvit. Bilo je malo spuki:
July 23, 20231 yr Very spooky! Jesi li instalirao skoro nesto manje poznato? Osim nove BG bus aplikacije
July 23, 20231 yr 3 hours ago, Tale said: Ajmo mala pomoć ako može: zašto i kako telefon može da počne ovako da se ponaša? Moj je telefon, preuzeo je kontrolu u sred čitanja foruma. Prvo je podesio i uključio alarm na 22:15 večeras, zatim je dugo birao melodiju za alarm, na kraju je pokušao da odgovori na tvit. Bilo je malo spuki: ma uletio ti neki malver, samo preskenira
July 23, 20231 yr @renne nema odakle, nemam gotovo nikakve aplikacije osim osnovnih, plus šah koji igram sa klincem i to ponekad.
July 23, 20231 yr 5 hours ago, Tale said: Ajmo mala pomoć ako može: zašto i kako telefon može da počne ovako da se ponaša? Moj je telefon, preuzeo je kontrolu u sred čitanja foruma. Prvo je podesio i uključio alarm na 22:15 večeras, zatim je dugo birao melodiju za alarm, na kraju je pokušao da odgovori na tvit. Bilo je malo spuki: Hm... Da ti se nije povezao s nečijim računarom?