bags Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Najbolji launcher na Androidu prop'o: https://novalauncher.com/branch Quickpic sa slicnom sudbinom jos nema ni upola dostojnu zamenu...
napadaj Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Što propao, šta očekuješ da će se desiti? Otkako sam prešao na MIUI 13 na službenom telefonu, ne radi mi Poco Launcher, pa ni double tap to lock i morao sam da pređem na Novu. Nisam srećan, Poco mi je bolje radio.
bags Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Ovaj Branch je kancer. Stavili su vec u BETU 8.0.2 svoja sranjenca za analytics. Verovatno ce raditi kao i dosad ali svaki klik ce biti poslan ovim likovima. NOVA je neprevazidjena za customizacije. Meni svaki telefon izgleda isto vec 10 god. skoro. Bukvalno samo sam prenosio eksportovao NOVA Settings pa importovao i to je to.
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 4 minutes ago, bags said: Meni svaki telefon izgleda isto vec 10 god. skoro. Bukvalno samo sam prenosio eksportovao NOVA Settings pa importovao i to je to. ovo objašnjava, baš sam se zapitao zar su i dalje aktuelni custom launcheri odavno je stock android postao sasvim dovoljno pristojan da se ne moramo zajebavati sa launcherima i romovima tbh
bags Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Hm. Koristim od jutros default ONE UI i svaki cas primetim nesto sto je Nova imala pre 7,8 godina. Za pocetak nema tabova i ne mozes sakriti app ako ti je na home screenu.
zorglub Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 1 hour ago, bags said: Quickpic sa slicnom sudbinom jos nema ni upola dostojnu zamenu... Ja i dalje koristim poslednju pre-cheetah verziju. Najbolja gallery ikad. BTW, šteta za Novu, iako sam posle x godina probe radi prešao na Microsoft launcher prošle godine i tu ostao.
bags Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 26 minutes ago, zorglub said: Microsoft launcher Probao ali previse guraju svoj eco system.
zorglub Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 On 22.7.2022. at 13:24, bags said: Quickpic Ne radi na 11
bags Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 (edited) Nakon sto sam video da i standardni Samsung launcher salje sve Branch-u odlucio sam da isprobam NEO Launcher. https://github.com/NeoApplications/Neo-Launcher Ima skoro sve sto sam koristio sa NOVE mada sa puno vise toucheva i nelogicnosti ali uglavnom radi solidno a ne skodi i to sto je open source. Edited July 27, 2022 by bags
zorglub Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Fokin 11ica, ubije custom zvučnu notifikaciju ako ne apdejtuješ "Themes". Ili je to samo do Žaomija. Moraću jednom da ga rutujem i debloatujem.
Frank Pembleton Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Na jednom android telefonu poruke sa vajbera stižu sa kašnjenjem ili tek kad se otvori vajber app.Gde u podešavanjima bi to moglo da bude "sjebano"?....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Gde bi to moglo da se odštiklira? Sad sam našao da je uključeno u battery optimization ... Shiit has hit the fan
renne Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 podešavanja, pa aplikacije, pa nađi viber pa sredi
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Meni se ponekad desi da me neko zove preko vibera, meni ne zvoni, samo stigne notifikacija missed call. Jel to uobicajeno?
Recommended Posts