December 23, 201113 yr Ljudi ajde preporucite neke dobre aplikacije, presao sam na android, i za sada sve pohvale :)
December 23, 201113 yr blip.me - slanje glasovnih poruka, da ne kuckaš slova dok voziš i slično pod uslovom da su i primaoci instalirali ovu aplikaciju.btw je l ima neki besplatni office paket. imam neke govnjive aplikacije pomoću kojih mogu samo da čitam word i excel fajlove. je l ima nešto za editovanje?
December 23, 201113 yr Ljudi ajde preporucite neke dobre aplikacije, presao sam na android, i za sada sve pohvale :)I ja ga koristim od skoro, al evo nekoliko:Adobe ReaderAdvanced Task KillerBeoGSPCompassFacebookFatBoothKamere SrbijeMondoParking ManijakViPutnikYouTube
December 24, 201113 yr Imala sam symbian, znam sve, al reko možda su ovi novi napredniji...nisu. Imam Nokiu N8, Symbian^3 OS. Android je neuporedivo bolji.
December 24, 201113 yr Negde sam citao da ima neka (valjda domaca) aplikacija koja radi tako sto broj telefona iz obavestenja o propustenom pozivu povezuje sa imenikom pa umesto broja stoji kako je taj broj upisan u imeniku. Nazalost ne mogu da e setim gde sam citao o tome i gde mogu da nadjem istu :(
December 24, 201113 yr I ja ga koristim od skoro, al evo nekoliko:Adobe ReaderAdvanced Task KillerBeoGSPCompassFacebookFatBoothKamere SrbijeMondoParking ManijakViPutnikYouTubeHvala Spaske probacu neke :)
December 25, 201113 yr Ljudi uzeo sam od drugara Visu Electron i kad ukucan sve podatke da kupim aplikaciju on krene kao saving i uvek izbaci cannot save i tako 5 puta. Sta da radim?
December 29, 201113 yr Nesto nije u redu sa marketom, radio je do pre 7 dana, a sad nece. Da nije zbog one otimacine kartica?
December 29, 201113 yr sve radi kako treba, probaj preko računara na market.android.com i uloguj se ...možda neće da radi ako imaš slabiji telefon a stavio si novu verziju marketa!
December 29, 201113 yr Negde sam citao da ima neka (valjda domaca) aplikacija koja radi tako sto broj telefona iz obavestenja o propustenom pozivu povezuje sa imenikom pa umesto broja stoji kako je taj broj upisan u imeniku. Nazalost ne mogu da e setim gde sam citao o tome i gde mogu da nadjem istu :(No2name -ja sam skinula al niko me ne zove pa ne znam da li radi :(