Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

Ma, uzmi neki android u tom cenovnom rangu i nemaš brige.

Posted

Ljudi ajde preporucite neke dobre aplikacije, presao sam na android, i za sada sve pohvale :)

Posted

blip.me - slanje glasovnih poruka, da ne kuckaš slova dok voziš i slično pod uslovom da su i primaoci instalirali ovu aplikaciju.btw je l ima neki besplatni office paket. imam neke govnjive aplikacije pomoću kojih mogu samo da čitam word i excel fajlove. je l ima nešto za editovanje?

Posted
Ljudi ajde preporucite neke dobre aplikacije, presao sam na android, i za sada sve pohvale :)
I ja ga koristim od skoro, al evo nekoliko:Adobe ReaderAdvanced Task KillerBeoGSPCompassFacebookFatBoothKamere SrbijeMondoParking ManijakViPutnikYouTube
Posted
Imala sam symbian, znam sve, al reko možda su ovi novi napredniji...
nisu. Imam Nokiu N8, Symbian^3 OS. Android je neuporedivo bolji.
Posted

Negde sam citao da ima neka (valjda domaca) aplikacija koja radi tako sto broj telefona iz obavestenja o propustenom pozivu povezuje sa imenikom pa umesto broja stoji kako je taj broj upisan u imeniku. Nazalost ne mogu da e setim gde sam citao o tome i gde mogu da nadjem istu :(

Posted
I ja ga koristim od skoro, al evo nekoliko:Adobe ReaderAdvanced Task KillerBeoGSPCompassFacebookFatBoothKamere SrbijeMondoParking ManijakViPutnikYouTube
Hvala Spaske probacu neke :)
Posted

Ljudi uzeo sam od drugara Visu Electron i kad ukucan sve podatke da kupim aplikaciju on krene kao saving i uvek izbaci cannot save i tako 5 puta. Sta da radim?

Posted

Nesto nije u redu sa marketom, radio je do pre 7 dana, a sad nece. Da nije zbog one otimacine kartica?

Posted

sve radi kako treba, probaj preko računara na market.android.com i uloguj se ...možda neće da radi ako imaš slabiji telefon a stavio si novu verziju marketa!

Posted

Ma zab'o sam ICS na sgs, mora biti da je to razlog.

Posted
Negde sam citao da ima neka (valjda domaca) aplikacija koja radi tako sto broj telefona iz obavestenja o propustenom pozivu povezuje sa imenikom pa umesto broja stoji kako je taj broj upisan u imeniku. Nazalost ne mogu da e setim gde sam citao o tome i gde mogu da nadjem istu :(
No2name -ja sam skinula al niko me ne zove pa ne znam da li radi :(