John Coltrane Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Jel ima neko iskustva sa LG Leon? Htedoh da ga uzmem kevi za dinar u MTS, a pojma nemam kakav je. Naravno njoj trebaju poruke, pozivi, viber i malo da fotka, nista previse zahtevno.
aram Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 jelte, jel istina da neki novi android treba da se pojavi/pojavio se, kod koga se memorijska kartica moze koristiti kao interna memorija?
Pokojni Ruxin Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Da si ti meni živ i zdrav, ooodavno se rabi taj marshmallow :nexus: Doduše nemam prostor za sd karticu pa da to iskoristim u praksi
aram Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) High speed msd u 6.0 jos kad bi ja znao sta li si mi sad reko? Edited May 24, 2016 by aram
Sestre Bronte Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ne moze svaka sd kartica nego mora high speed. A 6.0 je verzija androida.
djeneralche Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ko ima najbolju kameru od Android telefona i na sta treba obratiti paznju?
aram Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 obrati paznju pre svega na optiku, ovo 12mega, 15mega, ... sve ti to isti kurac. zatim onrati paznju na nekakav stabilizator i brzinu autofokusa jer ces uglavnom slikati iz ruke. dakle, po meni huawei p9 (leica im radila kameru) ili xperia z5 (carl zeiss).
Mil@n Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) obrati paznju pre svega na optiku, ovo 12mega, 15mega, ... sve ti to isti kurac. zatim onrati paznju na nekakav stabilizator i brzinu autofokusa jer ces uglavnom slikati iz ruke. dakle, po meni huawei p9 (leica im radila kameru) ili xperia z5 (carl zeiss). Koliko sam čitao recenzije, Leika im nije pomogla ko zna koliko po pitanju kvaliteta kamere. U par review-a isto kažu. Možda je banalan savet, ali ako je kamera prioritet, možda treba obratiti pažnju na brend a ne na bilo kakve specifikacije jer bih rekao da su i Samsung i Lg ispred ostalih sa modelima u istoj klasi. I iphone, naravno. Edited May 25, 2016 by Mil@n
Recommended Posts