February 8, 20169 yr Super je što možeš za keš, ako hoćeš tako prodaje se za 160-180 evra na Kupujem-Prodajem (samo sam letimično bacio pogled), što je verovatno cena koja te izađe sa carinom.
February 12, 20169 yr Valjda je ovo odgovarajuća tema... Šta smo ono rekli, gde u Bgd da se odnese telefon sa polomljenim staklom (davno puklo, touch radi, ali sad već staklići počinju da ispadaju) da bi se zamenilo? Samsung Galaxy S4 je u pitanju...
February 13, 20169 yr Koji fon? Ako imaš račun kod poznatog mađarskog bankara Paya Pal-a, odeš na http://sim-unlock.net, platiš 7-8 eur i dobiješ kod. Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk
February 13, 20169 yr a sto se tice ovog meizu mobilnog odlican telefon u tom cenovnom rangu ~200e stvarno nema premca smeta mi sto nema olephobic coating ali ga nisam imao ni na prethodnom telefonu u sustini hardver je stvarno vrhunski i super je izrada i sve ali... flyme os... uspeo sam i da ga softibrikujem juce koliko sam ga drndao e ne bih li podesio sve kako je bog reko da android treba da izgleda od sledeceg telefona se vracam na vanilu android pa onda lepo xposed i svi moduli koji mi trebaju
February 21, 20169 yr на mwc-у се већ интересантне ствари дешавају лг г5 врло интересантно делује са тим пропратним геџетима и модулима
February 27, 20169 yr ljudi, jel ova HERE aplikacija za android može da radi i kad je isključen mobilni internet? ( u inostranstvu)
February 27, 20169 yr ljudi, jel ova HERE aplikacija za android može da radi i kad je isključen mobilni internet? ( u inostranstvu) Jebo te, ti sad kao Yoyogi... Naravno... Samo svuci mape unapred, pre polaska na put...
February 27, 20169 yr ljudi, jel ova HERE aplikacija za android može da radi i kad je isključen mobilni internet? ( u inostranstvu) probaj i maps.me, možda ti se više svidi, isto radi offline i vidi pm :D
February 27, 20169 yr probaj i maps.me, možda ti se više svidi, isto radi offline i vidi pm :D koji pm?