nisam ja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 jel koristi neko ove puš tu tok, voki-toki varijable?klinci po usa su još pre 5 godina naveliko rabili tu opciju na običnim mobitelima. bezplatna shema.
Mil@n Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 (edited) Kada čukam poruke, tekst mi se povlači nekom crvenom linijom. Kao u browserima kada je uključen check spelling npr. Drndao po opcijama, sve što mi liči da bi moglo da bude uzrok sam isključio, ali to se dešava i dalje.Hint?Desire S u pitanju. Edited October 25, 2011 by Glas RazumaN
renne Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jel koristi neko ove puš tu tok, voki-toki varijable?klinci po usa su još pre 5 godina naveliko rabili tu opciju na običnim mobitelima. bezplatna shema.nema toga u srbiji, nije podržano od operatera
eye of the beholder Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kada čukam poruke, tekst mi se povlači nekom crvenom linijom. Kao u browserima kada je uključen check spelling npr. Drndao po opcijama, sve što mi liči da bi moglo da bude uzrok sam isključio, ali to se dešava i dalje.Hint?Desire S u pitanju.Pitanje gde si drndao?Pošto ako imaš instalirano više tastatura moraš u opcijama za svaku tastaturu (tj za tu tastaturu koju koristiš) da isključiš "check spelling"
Mil@n Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Pitanje gde si drndao?Pošto ako imaš instalirano više tastatura moraš u opcijama za svaku tastaturu (tj za tu tastaturu koju koristiš) da isključiš "check spelling"I u standard, compact i phone je isključen check spelling. :(
JozoMujica Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 I u standard, compact i phone je isključen check spelling. :(Mislim da je mislio na jezik, a ne na vrstu tastature.
eye of the beholder Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 (edited) Mislim da je mislio na jezik, a ne na vrstu tastature.i na jezik i na tastaturu!bilo gde se spominje "check spelling" ti ga iskljuci.editRene, koju aplikaciju koristis za "screen shot" to je u galaksiji po difoltu, back taster+homeaplikacija za HTCovce vezana za screen shot, zove se "ShootMe"Mada prilicno sumanuto radi, da bi slikao ekran, moras da protreses telefon Edited October 27, 2011 by eye of the beholder
Mil@n Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 i na jezik i na tastaturu!bilo gde se spominje "check spelling" ti ga iskljuci.Ne vidim gde još ima check spelling osim u podešavanjima za svaku tastaturu ponaosob?
eye of the beholder Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 (edited) kako nema...imas u language&keyboard + Prediction&dictionary + Text inputedit:velike ove slike sa "ShootMe" aplikacije Edited October 27, 2011 by eye of the beholder
Mil@n Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Drugačiji su nam meniji, Meni je meni™ ovakav: Settings ---> Language Keyboard ---> tu imam samo dve opcije, language settings u okviru koje imam samo "select language" i "Keyboard Settings" u okviru koga imam samo "Touch Input". Kada uđem u touch input, tu imam više opcija da biram "keyboard type", i sl. U celom tom podmeniju sam isključio sve moguće što liči da ima veze sa tim...
eye of the beholder Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Eh sad,videću na nekom nerutovanom telefonu, ja se secam da sam iskljucio te gluposti.Znam da to nema veze sa rutovanjem.
Frank Pembleton Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Evo posle malo više vremena da podelim utiske .Dakle uzeo sam ovaj telenor/alcatel one touch.telefon je android u to je realno veliki "stres" za nekoga ko je do sada koristio jedino nokia telefone.Ne mislim u negativnom smislu već uopšte...Treba se navići na potpuno drugačije razmišljanje...hardvrski je ok jedino što baterija trpi u početku dok sam ga drndao jedan dan napeto .Kada sam se smirio nagura dva dana opušteno, ja nemam problem sa tim jer mi nikad nije problem da uveče butnem telefon na punjenje.Takođe nervira što je uz "brendiranje" došlo brdo smeća potpuno nepotrebnih aplikacija a meni se ne da to rutovanje...sent from klupa_u_parku
Frank Pembleton Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 realno, većina aplikacija je korisnaBrojčano da ali ove neke igrice pa i bar code skener...sve u svemu android se fino pokazao..sent from klupa_u_parku
renne Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 KOje igre, mislim da samo jedna dolazi preinstalirana, a i bar code skener je extra stvar, vrlo upotrebljiva
Recommended Posts