Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

nole ce ako bude imao motiva biti konkurentan na gs jos nekoliko godina.

12 hours ago, Mil@n said:

Nikad nije ni bilo vreme, jedan od stupidnijih proizvoda foruma.

ja na to gledam ovako. 

kad cerku najvise nekako volim, onda joj kazem da je "glupava curka" :)

Anu su zaboravili :wub:

Kako se Miljan ugojio, mogao bi Jeleni koji kg da prebaci :lolol:

Izjednacio se sa Serenom, bezi im za jedan Margaret Cort. 

Osecaj kaze da uzima zlatni slam.

Zlatni slam kad mu vreme nije::)

Samo ako Wimb ako ne usere,Veliku jabuku jedva ceka. To ce biti haos.

Ove godine ludilo moze da se desi

wimbledon da uzme i na kzs izjavi da nece vise nikada ici u ameriku i da ameri ako zele da ga gledaju neka sednu na jeroplan i dodju u jevropu. ako moze u banja luku.

do penzije neka igra samo u parizu i londonu. i ona australija od zimus je bila iz inata.

boli ga q.

Edited by foto

Ne znam da li je bilo, ali pogledajte tekst čoveka (link je u tvitu), ne znam da li sam ikad video bolje sažete i profesionalno napisane činjenice i samo činjenice o Đokoviću:

• Popular Post

Novace, u nadi da ovo citas, samo da kazem da sam te jedini branio od svih forumasa za vreme korone i tvog navodnog antivakserstva, dok su te svi ostali pljuvali najstrasnije gore nego da si Sotona licno. I sam sam trpeo silne uvrede ali sam izdrzao stojicki, jedino sam u tom procesu malo poklekao i usput prokockao manje vise sve sto sam imao... pa ako moze uplatica od par stotina hiljada evra kao skromna nagradica za vernost u najtezim trenucima, da iskoristim onu jeftinu foricu koju smo svi nekad probali sa zenskama - ti neces ni osetiti a meni bi puno znacilo:wub:

Ne može.

:fantom:

Guardian ubrizgava trostruku dozu kopijuma jutros, i to onaj najlošiji krš koji preostane kada se kvalitetna roba razgrabi.

Neću da linkujem, iskočiće vam već negde.

Patnja kao takva.