nenad Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 nole ce ako bude imao motiva biti konkurentan na gs jos nekoliko godina. 1
Ros Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 12 hours ago, Mil@n said: Nikad nije ni bilo vreme, jedan od stupidnijih proizvoda foruma. ja na to gledam ovako. kad cerku najvise nekako volim, onda joj kazem da je "glupava curka" 1
Serena Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Kako se Miljan ugojio, mogao bi Jeleni koji kg da prebaci 2
Serena Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Izjednacio se sa Serenom, bezi im za jedan Margaret Cort.
Olimpijac Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Osecaj kaze da uzima zlatni slam. Zlatni slam kad mu vreme nije::) Samo ako Wimb ako ne usere,Veliku jabuku jedva ceka. To ce biti haos. Ove godine ludilo moze da se desi 1
foto Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 (edited) wimbledon da uzme i na kzs izjavi da nece vise nikada ici u ameriku i da ameri ako zele da ga gledaju neka sednu na jeroplan i dodju u jevropu. ako moze u banja luku. do penzije neka igra samo u parizu i londonu. i ona australija od zimus je bila iz inata. boli ga q. Edited June 12, 2023 by foto 3
Max Morlock Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Ne znam da li je bilo, ali pogledajte tekst čoveka (link je u tvitu), ne znam da li sam ikad video bolje sažete i profesionalno napisane činjenice i samo činjenice o Đokoviću: 5 1
Popular Post Zli Gli Posted June 12, 2023 Popular Post Posted June 12, 2023 Novace, u nadi da ovo citas, samo da kazem da sam te jedini branio od svih forumasa za vreme korone i tvog navodnog antivakserstva, dok su te svi ostali pljuvali najstrasnije gore nego da si Sotona licno. I sam sam trpeo silne uvrede ali sam izdrzao stojicki, jedino sam u tom procesu malo poklekao i usput prokockao manje vise sve sto sam imao... pa ako moze uplatica od par stotina hiljada evra kao skromna nagradica za vernost u najtezim trenucima, da iskoristim onu jeftinu foricu koju smo svi nekad probali sa zenskama - ti neces ni osetiti a meni bi puno znacilo 7 2 12 1
Redoran Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Guardian ubrizgava trostruku dozu kopijuma jutros, i to onaj najlošiji krš koji preostane kada se kvalitetna roba razgrabi. Neću da linkujem, iskočiće vam već negde. Patnja kao takva.
Profesionalac Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Novak Djokovic’s 23rd grand slam is a record – but please don’t call him the GOAT Guardianova sekcija - pisma čitalaca, se ne predaje. 3 2 1
Recommended Posts