Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

On 18.5.2023. at 12:23, lostfanforever said:

Uz ogradu da sam procitala Redoranovo saopstenje ovde iznad (moj post se pre svega odnosi na igru :sleep:)

Zasto Visko juce par puta u toku meca spominje da su Novaku misli negde drugde kao posledica dogadjanja vezanih za terene na Kelemegdanu? :unsure:

Sto bi to bilo negativno ako je dobio vecu povrsinu i u neku ruku bolji deal sad? 

Na drugu stranu sto uopste nisam sigurna da takve stvari mogu da uticu na njega u toku meca...

Holger je jednostavno bio bolji i ovaj je i sam to izjavio mirne glave na konferenciji za stampu posle...

Zato što Višković želi da je tako. Svi žele Novaka kao političku temu, svako iz svojih razloga, i zabole ih mnogo za njegov tenis ili ono što on želi da učini za tenis kao sport ili za tenis u zemlji gde je rodjen i odrastao.

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Ozujsko i dalje aktuelno, ali boja mi se bas dopada 👍 jos crni kratki sorc. 

image.png.7f8080fb7fa617d15159db896c3a4ec9.png

17 minutes ago, Redoran said:

Duhovita je tvoja opaska, ali sam sadržaj nije za smeh. Postu je možda čak i više mesto u temi za generalnu tenisku diskusiju.

Nije mi smešno nimalo, “rekord” sam upotrebio jer je onih 15% apsolutno jeziva cifra. Empirijski pokazatelj kakav pakao mediji mogu da naprave. Mentalna snaga koja u takvom tiganju mržnje opstane i naniže 22 slema mora biti veličine čitavog Karakorama.

Qqlele ubice ga Jeca ko zeca :zeka::lolol:

10 hours ago, Lancia said:

Krcato ljudima koji su došli da gledaju trening???? :ohmy:

Mislim da su i Alkaraz i Cici imali slične posete ali svakako je lepo za videti.

Taman da ga doživotno izbace sa tura,  sutradan će ruski i beloruski teniseri nastaviti da trpe političku torturu od svojih kolega, medija i organizatora. Tako da će politici itekako biti mesta u sportu, ali onoj poželjnoj politici.