Sammael Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 7 minutes ago, Takeshi said: je l' bilo ovo? zanimljiv tekst sa inače odličnog portala (časopisa) koji se bavi naukom. Novak Djokovic and the Healing Water Crystals The story of the tennis star spotlights the pseudoscience that bedevils science and society. BY KEVIN BERGER February 4, 2022 Baci ga na ovu temu: Link to comment
levi Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 dosta je sve logično kad se ovako složi bez komplikovanja. osim ako i Ruskinja nije rasistkinja Quote „Novak sve pokušava da učini da ga ljudi vole, ali ne ide. Na kraju se ipak čini da nešto nije u redu. Nadal je stvaran – ne udara rekete jer to jednostavno nije radio ni u detinjstvu. Emocije pokazuje na drugačiji način. Njegov “vamos” mnogi obožavaju. Malo ljudi voli kada neko pokušava da bude ono što nije. Pretvaranje je vidljivo.“ https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/djokovic-sve-pokusava-da-ga-ljudi-vole-ali-ne-ide-pretvaranje-je-vidljivo/ 1 Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 big deal. isto to tvrde fedal fanovi sirom sveta. ne vidim sta je tu nesto posebno? osim sto je gospodjica cesto pominjana ovih dana. Link to comment
Milošica Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Levi druze, 90% stvari u sportu gledas kroz prizmu nacija/politike Koliko su jeftini i klinacki ti komentari o pretvaranju, otprilike u rangu onih koji ga brane za svaki potez. Komentar o udaranju reketa je kontradiktoran u kontekstu pretvaranja. Edited February 8, 2022 by Milošica Link to comment
levi Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 19 minutes ago, Milošica said: Levi druze, 90% stvari u sportu gledas kroz prizmu nacija/politike ne razumem ko gleda, ja? pa upravo sam napisao da Novaka treba gledati kroz njegov personaliti, a ne kroz naciju i politiku. i otprilike na to se svodi 90% stvari koje pišem na drugim temama na sportu, sad ne znam da li da se zabrinem za razumljivost mog pisanja ili za tvoje čitanje Link to comment
Milošica Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Pa ovaj post je kao trebalo da predstavlja tu objektivnost, ali zapravo se i tu vidi tendencija "kad i Ruskinja kaze..." Nevezano za Novaka, primecujem tu tendenciju generalno kod tebe, a sve kroz prizmu neke objektivnosti. Naravno, oprosti ako gresim, onda je ruzno sa moje strane. Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 12 minutes ago, levi said: ne razumem ko gleda, ja? pa upravo sam napisao da Novaka treba gledati kroz njegov personaliti, a ne kroz naciju i politiku. i otprilike na to se svodi 90% stvari koje pišem na drugim temama na sportu, sad ne znam da li da se zabrinem za razumljivost mog pisanja ili za tvoje čitanje a ovo sto je kasatkina napisala, dokazuje...tacno, sta? ako bi krenuli u potragu za izjavama novakovih koleginica/kolega, ti da prikazes takve, negativne, a ja suprotne, sta mislis ko bi pobedio? 1 Link to comment
Filozof manijak Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Just now, Ros said: a ovo sto je kasatkina napisala, dokazuje...tacno, sta? Kako stranci vide Novaka, i dokazuje da nema baš rasizma u teniskom svetu, kako se to ovde provlači Link to comment
villiem Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Ovo je vazniji deo i ne spada u rafanavijac entitet "Reći ću ovo - igračima bi bilo neugodno da je Đokoviću dopušteno da igra. Svi smo se žrtvovali. Prihvatili smo pravila igre da bismo igrali. Novak je hteo da ide svojim putem. Kada bi mu se dozvolilo da se poigra sa nizom apsurda koji su se na kraju ispostavili, ne bi bilo pošteno prema ostalim igračima." Onda posle lagano prelazis granicu dobrog ukusa sa lomljenjem reketa i slicnim glupostima, meni je cudno kako vise ne lome, tipa dva dnevno kad je turnir. 1 Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: Kako stranci vide Novaka, i dokazuje da nema baš rasizma u teniskom svetu, kako se to ovde provlači i sad je neka kasatkina drugarica delegat, predstavnik stranaca? Link to comment
Filozof manijak Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 naravno da nije, anegdotalni primer. Sad mi nađi neku izjavu bilo koga da su ovo Đokoviću radili zato što je Srbin/Sloven. Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) 6 minutes ago, villiem said: Ovo je vazniji deo i ne spada u rafanavijac entitet "Reći ću ovo - igračima bi bilo neugodno da je Đokoviću dopušteno da igra. Svi smo se žrtvovali. Prihvatili smo pravila igre da bismo igrali. Novak je hteo da ide svojim putem. Kada bi mu se dozvolilo da se poigra sa nizom apsurda koji su se na kraju ispostavili, ne bi bilo pošteno prema ostalim igračima." Onda posle lagano prelazis granicu dobrog ukusa sa lomljenjem reketa i slicnim glupostima, meni je cudno kako vise ne lome, tipa dva dnevno kad je turnir. ja bih nju pitao da li je posteno da na AO openu nisu testirali igrace i da li bi bilo posteno da je nju neki "prihvatilac igre" zarazio? Edited February 8, 2022 by Ros 2 Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: naravno da nije, anegdotalni primer. Sad mi nađi neku izjavu bilo koga da su ovo Đokoviću radili zato što je Srbin/Sloven. sta bi bila relevantna izjava? i cija izjava bi bila relevantna? takvih izjava ces naci milion po netu Link to comment
Filozof manijak Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) Tenisera i teniskih radnika, sigurno nisam mislio na random debile fanove na netu. esid: koliko je teško shvatiti da se 99 tenisera vakcinisalo, a stoti nije hteo, i da su ga pustili to bi izazvalo revolt kod ostalih? Edited February 8, 2022 by Filozof manijak 1 Link to comment
Ros Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 pa koji bi teniser tako nesto rekao? Link to comment
Recommended Posts