Ros Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, James Marshall said: Pa možda da se nije ovoliko ukopavao sa ovim sakrivanjem svega i svačega (sem budalastih stavova) možda bi ga gledali drugačije. Naravno da je politička odluka, ali je i ona zasnovana na tome šta bi njegov ulazak predstavljao. Australiji ne treba da povija kičmu pred jednim antivakserom. recimo da je prelezao koronu u decembru, i objavio, i trazio zbog toga izuzece od vakcine, i ceo svet zna za to, kao i komisija koja odlucuje o anonimnim prijavama...
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Ros said: recimo da je prelezao koronu u decembru, i objavio, i trazio zbog toga izuzece od vakcine, i ceo svet zna za to, kao i komisija koja odlucuje o anonimnim prijavama... I zašto to nije rekao? Šta je tu sramotno? Šta krije?
Moracikus Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Izgleda da nije sacekao odobrenje vlade Viktorije za dobijanje radne vize nego kao magarac odmah pojurio na avion. Mislim to odobrenje nikad me bi ni dobio tako da je medical exemption bio samo trojanski konj. Uglavnom zbog sve ove drame procurilo je da nije vakcinisan i da je navodno imao.kovid nedavno.iako se time nije pohvalio na socijalnim mrezama
Ros Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, James Marshall said: I zašto to nije rekao? Šta je tu sramotno? Šta krije? e, jebiga... procitaj sta sam napisao
Time Crisis Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Moracikus said: Izgleda da nije sacekao odobrenje vlade Viktorije za dobijanje radne vize nego kao magarac odmah pojurio na avion. Mislim to odobrenje nikad me bi ni dobio tako da je medical exemption bio samo trojanski konj. Uglavnom zbog sve ove drame procurilo je da nije vakcinisan i da je navodno imao.kovid nedavno.iako se time nije pohvalio na socijalnim mrezama Sram ga bilo, nije se hvalio da je bio bolestan. Jbt. 4
napadaj Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Australija ozbiljna država, a Romana Panić im pelješila bankomate, ajte molim vas 3 4
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, Ros said: e, jebiga... procitaj sta sam napisao Sam se ukopava već mjesecima izjavama, jebiga. To je dovelo do toga da se njegov dolazak tamo smatrao nekakvim stejtmentom, pobjeda protiv establišmenta, šuknuo im, diskriminišu se obični građani a bogataši se puštaju, postoje neki iznad zakona blablabla. Ovi odlučili da im ta glavobolja ne treba. Nije po pravilima, nije konzistentno, pederski je ovo što su ga navukli da dođe do tamo pa ga onda šikanirali, ali jebiga, izvagali, kao i svaki političari. Nisam ja sretan zbog toga, ustvari, boli me kurac za ozi politiku, više bih volio da je Đoković vakser.
duda Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 4 minutes ago, vememah said: Premijer: sve sama opšta mesta 1
Ros Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 a 'ladno im sapovalov stigao 25.12, odmah testiran pozitivan, poslan u karantin i posle 4-5 dana...jupiiiiii idemo na tenis 1
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 vakcinisan @Ros igrao tenis kad je bio negativan na pcr-u
Ros Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, Tsai said: vakcinisan @Ros igrao tenis kad je bio negativan na pcr-u ali je pusten u zemlju pozitivan
maheem Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Valjda će se u narednim danima razjasniti farsa oko vize i izuzeća al super se sve završilo na kraju - glasni "apolitični" antivakser je nasankan i šutnut od države koja ima jasan stav oko vakcinacije. 5
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) @Ros pusten je u zemlju jer je vakcinisan, bio pozitivan na pcr i otisao u izolaciju. debilno mozda jeste, ali nikakva zavera nije jebiga, podstice se vakcinacija svuda - kao sto i mora i treba Edited January 5, 2022 by Tsai 1
Moracikus Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Ros said: a 'ladno im sapovalov stigao 25.12, odmah testiran pozitivan, poslan u karantin i posle 4-5 dana...jupiiiiii idemo na tenis Propisi su propisi 7 dana izolacije za vakcinisane a moze da se skrati ukoliko se testiras negativan ranije. Antivakseri idu na 14d
Recommended Posts