July 20, 20213 yr Jos uvek nije otisao, u 14h leti [emoji19] jel ima odček, prenos uživo sa balkona, ispraćaj? Odakle uopšte leti? Dobro u Australiji je zima Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 20, 20213 yr 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: E, ako osvoji zlato u dublu a ne u singlu, jel se i dalje računa Golden Slam? Mora se računati. Uz Federerove rezultate uvek navode OI zlato.
July 20, 20213 yr Kome bilo neprijatno?Ima video, samo dok ga skinu sa live, pa cu da pogledam i postavim.Meni ono grljenje sa svima, pa jbt idi u persun, a na kraju stavio masku, oooo
July 20, 20213 yr 35 minutes ago, Jumanji said: Kome bilo neprijatno? Pa, meni. Amer bi ovde napravio neku koreografiju kako on izlazi, iznad preleću dva Miga i svira Marš na Drinu, a u pozidini slika Gavrila Principa sa tri prsta na srcu.
July 20, 20213 yr Da sam ja neki osmišljavač nastupa, Nolo bi se pojavio u ful samurajskom oklopu. Banzaiiiii Edited July 20, 20213 yr by Filozof manijak
July 20, 20213 yr dobro, drugari... jos 5-6 godina i toga vise nece biti. malo strpljenja ako ikome smeta
July 20, 20213 yr 6 minutes ago, Ros said: dobro, drugari... jos 5-6 godina i toga vise nece biti. malo strpljenja ako ikome smeta menjamo himnu?
July 20, 20213 yr menjamo himnu?Jok, svi ćemo dobiti seme japanske trešnje preko eUpraveInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 20, 20213 yr 25 minutes ago, Ros said: dobro, drugari... jos 5-6 godina i toga vise nece biti. malo strpljenja ako ikome smeta A smeta mnogima Zivi bili... strpljenje za svakog mucenika...