freakns Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 hm, mogao bi da upadne u top 10 novak, na mišiće.pa obzirom da je 1 Hewitt tamo, i NJoletu je mesto... u top15 bi trebalo lagano da udje, jer negde do narednog RG sta god da se desi samo ce on i Rafa moci na no1. mislim, od pocetka godine na svih 5 mastersa i 3 GS njih dvojica su podelili titule...
Boza_zvani_Pub Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 viskovic, pismo...http://blog.blic.rs/658/Pismo-koje-nikad-nije-procitano
anantaram Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ovo je iz 2008, u tri dela o Novakovim počecima.http://www.tennistalk.com/en/news/20081213/Novak_Djokovic_Part_1:_Early_successeshttp://www.tennistalk.com/en/news/20081213/Novak_Djokovic_Part_2%3A_From_nothin_to_somethinhttp://www.tennistalk.com/en/news/20081215/Novak_Djokovic_Part_3%3A_Legitimizing_the_%233
freakns Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 samo stihovi iz jedne od meni najdrazih pesama...man was born to lovethough often he has soughtlike Icarus, to fly too highand far too lonely than he oughtto kiss the sun of east and westand hold the world at his behestto hold the terrible powerto whom only gods are blessed
anantaram Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mislio sam da je ludost što baš hoće taj Vimbldon i tu zajebanu travu .... ali tako izgleda i treba, Novače ludačeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Hail: :Hail: :Hail:
anantaram Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Je li rekao skoro nešto o Dejvis Kupu? Menja li planove?
Cane Vukic Prebranac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) Аве Новаче. :Hail:Edit: Рекао је да иде у Шведску, па у БГ на одмор. Edited July 3, 2011 by Cane Vukic Prebranac
harper lee Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Аве Новаче. :Hail:Edit: Рекао је да иде у Шведску, па у БГ на одмор.Ma kakvi. Cim sam video Tadica u Londonu znao sam da ako Novak pobedi ceka ga The Terasa sutra u Beogradu.
Arkadija Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ma kakvi. Cim sam video Tadica u Londonu znao sam da ako Novak pobedi ceka ga The Terasa sutra u Beogradu.Potvrđeno, Novak u intervjuu rekao da dolazi sutra u Beograd, na slavlje.
harper lee Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kako je Rafa ispizdeo..Ovo sad pocinje da bude vrlo, vrlo ozbiljan problem za njega. Novak ne samo da ga je dobio ove godine 5 puta zaredom vec je to ucinio na sve tri podloge na kojima se igra tenis. Cele godine se povlacila ta prica "videcemo kad dodje na sljaku", "videcemo kad dodje u tri dobijena", "videcemo kad dodje na travu" i svaki put smo videli sve boljeg i boljeg Novaka kako pobedjuje sve lakse i jednostavnije. Da ga je Rafa bar dobio u finalu RG imao bi neko utociste. Ovako se samo potvrdjuje da ako Rafa zeli turnir Novak ne sme da bude s druge strane mreze i to je vrlo ozbiljan problem za igraca koji je tek penzionisao Federera a vec pocinje da stuca protiv nekog drugog igraca. Ovo sad vise nije pitanje samo h2h sa Novakom. Ja verujem da je Rafa negde u sebi, sta god da izjavljuje, duboko verovao da se prestici Fedov broj GS turnira i sad se to pokazuje mnogo komplikovanijom misijom nego sto je izgledalo.
Takeshi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) Kako je Rafa ispizdeo.. ulazak na mec, publika fotografise nadala: Edited July 3, 2011 by Takeshi
yolo Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ovo sad pocinje da bude vrlo, vrlo ozbiljan problem za njega. Novak ne samo da ga je dobio ove godine 5 puta zaredom vec je to ucinio na sve tri podloge na kojima se igra tenis. Cele godine se povlacila ta prica "videcemo kad dodje na sljaku", "videcemo kad dodje u tri dobijena", "videcemo kad dodje na travu" i svaki put smo videli sve boljeg i boljeg Novaka kako pobedjuje sve lakse i jednostavnije. Da ga je Rafa bar dobio u finalu RG imao bi neko utociste. Ovako se samo potvrdjuje da ako Rafa zeli turnir Novak ne sme da bude s druge strane mreze i to je vrlo ozbiljan problem za igraca koji je tek penzionisao Federera a vec pocinje da stuca protiv nekog drugog igraca. Ovo sad vise nije pitanje samo h2h sa Novakom. Ja verujem da je Rafa negde u sebi, sta god da izjavljuje, duboko verovao da se prestici Fedov broj GS turnira i sad se to pokazuje mnogo komplikovanijom misijom nego sto je izgledalo.tako je bre harpere, pishi, shta si se snuzdio!kao nekad, stari harper!
Recommended Posts