Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

Srecan rodjendan Novaku i sve najbolje mu zelim u nastavku karijere i naravno da ga zdravlje posluzi a za ostalo nece biti problema :D .

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Ko je najbolji Novakov drugar, Sundjer Bob ili tasta? I gde se denuo Sergej?

Ko je najbolji Novakov drugar, Sundjer Bob ili tasta™? I gde se denuo Sergej?
Kako je ovo dosadno yawn2.gifeg3YKl.jpgIdem da vidim sta radi Nole na US Open-u cool.gifHKdFul.jpg Malo cu da treniram za Noleta. Ovo je forhend, jel tako thumbsup.gifesZN0l.jpg Evo sošpa, Nole brate s_d.gifxWlpIl.jpg Morao sam i ovim pacerima da dam, da ne bude sumnjivo. Grebu se o Noleta yucky.gifJDhSEl.jpg

Edited by deeps

Moj ortak Nole wub.gif me je pozvao na svoj fudbalski mec. Upoznao sam KalinicaKakzll.jpgDva drugara u iskrenom i opustajucem razgovoruheart.gifKkszYl.jpgOdnecu Tijanicu ovu sliku za Dnevnik. Bas je lepa smile.gifD3EWhl.jpgJa i tata DjokovicAwCTMl.jpgI mene je Nole prskao kad je osvojio Madrid kralj.gifIbrG5l.jpg

Ponovo u radne pobede sad.gifcz038l.jpgNjah, ovo je bas dosadno yawn2.gif. Odoh da gledam mog druga Noleta kad je vec u RimuU3Zwil.jpgNole osvojio Rim. Ovde sam ja sa ostalim clanovima strucnog staba9h4kIl.jpgOvo su sve moji drugari thumbup.gif. Pariz 2011.LTUCpl.jpgNole: Prikacio mi se. Nemam pojam kako da ga se otarasimsqGx1l.jpgBorisa sam ostavio, Nole je kuliji od laznog Klunija7ni0al.jpg

Edited by deeps

jesi smorio generalno, ali ovu si ubo :lol: :lol: :lol:

Nole: Prikacio mi se. Nemam pojam kako da ga se otarasimsqGx1l.jpg

Po zaradi je Nole vec 6. najbolji teniser svih vremena .

Nole: Prikacio mi se. Nemam pojam kako da ga se otarasimsqGx1l.jpg
Nego, jel to Ana trudna? :o

Najviše teniskih pobeda u nizu:46 - Giljermo Vilas, Argentina (tokom 1977. godine)44 - Ivan Lendl, Češka (krajem 1981. godine i početkom 1982.)43 - Bjern Borg, Švedska (tokom 1978.)42 - Novak Đoković, Srbija (krajem 2010. i početkom 2011; 40. u ovoj sezoni)42 - Džon Mekinro, SAD (početak 1984.)41 - Rodžer Federer, Švajcarska (krajem 2006. i početkom 2007.)35 - Bjern Borg (1979/1980), Tomas Muster (1995.) i Rodžer Federer (2005.)33 - Džimi Konoros, SAD (tokom 1974.) :Hail: medju kakvim imenima...

Ja sam negde procitao da ta lista nije relevantna, jer na njoj nije uracunato +6 Borgovih pobeda u Davis Cup-u, nek' me ispravi neko od statisticara ako gresim.