Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Tesko da je rec o globalnom kompromisu ili fenomenu. O razlozima istorijskih svedocanstava jos je iluzornije govoriti. Na kraju krajeva, Fed je simpatije publike otkupio od dotadasnjeg najveceg vimbldonskog junaka i miljenika. Teskom mukom, na licu mesta, 2001. godine, u najlepsem teniskom mecu koji sam ikada gledao. Fed je na tom mecu dobio ovacije kakve se u tenisu retko vidjaju i kakve danas nijadan njegov dzelat ne bi mogao da dobije. U medjuvremenu, najveci u istoriji sa zadovoljstvom priznaju da su prejebani, novinari i protivnici svedoce o velikom sampionu, profesionalcu i skromnom coveku. Mene pak najvise impresionira sto covek sa takvom biografijom i danas u autsajderskoj ulozi izlazi na teren i uci da gubi. Pritom igrajuci najlepsi tenis koji sam ikad gledao.
:thumbsup:
Posted

Novak Đoković trenutno ne brine o mogućem sudaru sa Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom, već o odbijanju britanskih vlasti da mu dozvole ulazak pudlice Pjera u zemlju. Pjer, kojeg je Novak inače kupio svojoj devojci Jeleni ali o njemu najviše brine on sam, pratio je Novaka na dobrom delu sezone na šljaci. Međutim, strogi britanski zakoni o karantinu sprečili su Novaka da Pjera povede sa sobom u London. Duga razdvojenost počela je da uzima svoj danak.- Nole nije srećan zbog činjenice da ne može da dovede Pjera u London i moli nadležne da mu ipak daju dozvolu. Kad god može on povede Pjera sa sobom. Sada je stvarno u problemu. Za njega je ovo ozbiljno pitanje, izjavio je za engleski "Telegraf" neimenovani izvor iz Novakovog tima.novak-vog-pjer.jpg

Posted
Nije to nikakva mudrost. Svakome ko je bar na trenutak sposoban da obuzda navijacke strasti, sasvim je jasno zasto je Fed miljenik neutralne publike.Tesko da je rec o globalnom kompromisu ili fenomenu. O razlozima istorijskih svedocanstava jos je iluzornije govoriti. Na kraju krajeva, Fed je simpatije publike otkupio od dotadasnjeg najveceg vimbldonskog junaka i miljenika. Teskom mukom, na licu mesta, 2001. godine, u najlepsem teniskom mecu koji sam ikada gledao. Fed je na tom mecu dobio ovacije kakve se u tenisu retko vidjaju i kakve danas nijadan njegov dzelat ne bi mogao da dobije. U medjuvremenu, najveci u istoriji sa zadovoljstvom priznaju da su prejebani, novinari i protivnici svedoce o velikom sampionu, profesionalcu i skromnom coveku. Mene pak najvise impresionira sto covek sa takvom biografijom i danas u autsajderskoj ulozi izlazi na teren i uci da gubi. Pritom igrajuci najlepsi tenis koji sam ikad gledao.
krajnje objektivan post operisan od navijackih strasti :lol:
Posted (edited)
Novak Đoković trenutno ne brine o mogućem sudaru sa Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom, već o odbijanju britanskih vlasti da mu dozvole ulazak pudlice Pjera u zemlju. Pjer, kojeg je Novak inače kupio svojoj devojci Jeleni ali o njemu najviše brine on sam, pratio je Novaka na dobrom delu sezone na šljaci. Međutim, strogi britanski zakoni o karantinu sprečili su Novaka da Pjera povede sa sobom u London. Duga razdvojenost počela je da uzima svoj danak.- Nole nije srećan zbog činjenice da ne može da dovede Pjera u London i moli nadležne da mu ipak daju dozvolu. Kad god može on povede Pjera sa sobom. Sada je stvarno u problemu. Za njega je ovo ozbiljno pitanje, izjavio je za engleski "Telegraf" neimenovani izvor iz Novakovog tima.novak-vog-pjer.jpg
sledim pierra na twitter-u :D (nas 670)kaze da je ljubomoran sto veverica hoce da preotme mesto djokovog ljubimca Edited by InvisibleLight
Posted
atletav210117p0.jpg
:huh: Boli me samo sto gledam. :lol:
Posted

Pa dobro, ovo sam kao mlađi mogao. Danas bi me u toj pozi odneli u urgentni.

Posted

da, ovako odokativno, posledice bi bile- popucani meniskusi, nastradali primicac, pokidani ligamenti skocnih zglobova, diskus hernija i istegnuce ramenog pojasa :lol:

Posted
da, ovako odokativno, posledice bi bile- popucani meniskusi, nastradali primicac, pokidani ligamenti skocnih zglobova, diskus hernija i istegnuce ramenog pojasa :lol:
+ trajni pozdrav sa preponama. :unsure:
Posted

Meniskusi popucali, primicač par puta, ligamenti skočnih zglobova su tu dekorativno, prepone sjebane. Dakle, samo diskus hernija i rame, ništa strašno. :lol:

Posted (edited)

@harperpa to je primicacau gadne li povrede, za muskarce narocito, uzasno su skloni :D

Edited by Afterburner
Posted

@flegma, aj ne zezaj da si imao sve te povrede, pobogu cime si se tada bavio, ako iskljucimo mogucnost da te je neko prebio kao macku :D

Posted

Kung fuom :D Uglavnom sve povrede fasovao od košarke. Ponešto i na rekreaciji, kad se kurčim pa nezagrejan izvodim vratolomije.

Posted

3 reciti nisi normalan :D

Posted
@harperpa to je primicacau gadne li povrede, za muskarce narocito, uzasno su skloni :D
Zar? Ja mislio primicac negde pozadi na butini. Tu se Dejo Savicevic najcesce drzao kad mu se nije igralo. :lol: