Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Novak dobio Orden Svetog Save I reda. Do kraja karijere ce verovatno dobiti i crveno slovo u crkvenom kalendaru. :lol: Ako ove godine osvoji jos neki GS pre nego sto zavrse most na Adi eto idealnog imena za most. Nolden gate ili Novak dzada over Ada
:D Učinio si mi uslugu da konačno prebrišem malo tastaturu, kad sam je već ispljuvao kafomZaboravio si da dodaš da su dobili i diplomatske pasoše, Davis cup tim i obe cure.Mislim da političarima više gode teniseri nego ovi iz kolektivnih sportova. Ovi drugi odrade leti neku medalju, bude 5-6 dana furtutme i ćao. Teniseri cepaju cele godine, pa ima više povoda za čeping i promocije
:D Učinio si mi uslugu da konačno prebrišem malo tastaturu, kad sam je već ispljuvao kafomZaboravio si da dodaš da su dobili i diplomatske pasoše, Davis cup tim i obe cure.Mislim da političarima više gode teniseri nego ovi iz kolektivnih sportova. Ovi drugi odrade leti neku medalju, bude 5-6 dana furtutme i ćao. Teniseri cepaju cele godine, pa ima više povoda za čeping i promocije
Ma, OK su meni ti diplomatski pasosi, narocito za igrace koji jos uvek zive u Srbiji. Ali ovo sa ordenjem i novakografijom na terenima na Dorcolu je stvarno van svakog ukusa.
Novak dobio Orden Svetog Save I reda. Do kraja karijere ce verovatno dobiti i crveno slovo u crkvenom kalendaru. :lol: Ako ove godine osvoji jos neki GS pre nego sto zavrse most na Adi eto idealnog imena za most. Nolden gate ili Novak dzada over Ada. Mozda i da otvore most nekim egzibicionim mecom na njemu izmedju Novaka i Djilasa. <_<
U poređenju sa dobrim delom ostalih dobitnika, Novak je 1 gromada :)http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B5#.D0.9E.D1.80.D0.B4.D0.B5.D0.BD_.D1.81.D1.83_.D0.B4.D0.BE.D0.B1.D0.B8.D0.BB.D0.B8_.D0.BE.D0.B4_1945.
wtf, ovo covek da se zapita da li je cast ili uvreda da ti ovo nakace, koje je tu drustvo <_< pola sa ovog spiska su za 'apsa :isuse: