January 7Jan 7 Nisam siguran da je pametno da ne igra ništa kada očigledno ima problem sa match fitness-om što je jasno vidljivo u završnicama turnira gde, uostalom, kako sam kaže, evidentno ostaje bez goriva.
January 17Jan 17 Moze li u ovom grom da ga udariKad se plastika naelektrise Nisam ispratila dal je potpisao novi ugovor sa Lacoste?
January 19Jan 19 On 17. 1. 2026. at 16:02, Serena said:Moze li u ovom grom da ga udariKad se plastika naelektrise Nisam ispratila dal je potpisao novi ugovor sa Lacoste?Brt, što je ružno ovo pljavo šuskavo na njemu. Fale samo kajle.Igra u Lacosteu, pa verovatno da je produžio ugovor.
January 19Jan 19 On 7. 1. 2026. at 14:37, Mil@n said:Nisam siguran da je pametno da ne igra ništa kada očigledno ima problem sa match fitness-om što je jasno vidljivo u završnicama turnira gde, uostalom, kako sam kaže, evidentno ostaje bez goriva.Možda ceni da ima goriva za 2 nedelje mesečno... Da je igrao npr. Brisbejn ili HK sad ili prekosutra bi imao problema sa bojom strelice rezervoara jer bi upisao (ili izgubio finale) još jedne 250. Onaj Ferguson Cup nije ni merilo a morao bi cimati još par koleg(inic)a...
January 19Jan 19 1 hour ago, mlatko said:Možda ceni da ima goriva za 2 nedelje mesečno... Da je igrao npr. Brisbejn ili HK sad ili prekosutra bi imao problema sa bojom strelice rezervoara jer bi upisao (ili izgubio finale) još jedne 250. Onaj Ferguson Cup nije ni merilo a morao bi cimati još par koleg(inic)a...Mislim da nije pitanje da li će imati snage za dve tri četiri nedelje već da li će imati snage za 2 puta po 5 setova npr u polufinalu i finalu protiv ova dva ludaka prvensteno od kojih je skoro duplo stariji.A to ne znam kako može da nadogradi osim ako ne igra, a čak i tad može da igra najviše tri seta. Naravno, nisam teniski kondicioni trener i on sigurno zna šta radi, a svestan je sa problemom kondicije i sam ga je isticao više puta, verovatno misli da je ovo pravi način pa hajde da vidimo.
January 19Jan 19 Mislim da i on zna (ali neće da kaže) da nema snage ni za jedan 5set protiv Alka-Sinca® u njihovom prajmu.
January 19Jan 19 Njih trojica takodje imaju i najvise odigranih mastersa:139 Lopez138 Federer136 Djokovicovo u vezi rasporedjivanja snage, Ivanisevic rece da je nastup na united cupu 24. bio greska, da ga je to omelo u pripremi, i da je bez goriva dosao Sineru na noge.Prosle sezone je odigrao nekoliko meceva u Brizbejnu, fino se zagrijao i usao u turnir, ali se povredio u zavrsnici ....Sad se opredlio za novu taktiku, bez zvanicnih meceva, sa par javnih treninga i revijalnih setova, te minmalnim utroskom energije van AOvidecemo ishod. prvi mec je bio za deseton fenomenalno uci i vrlo retko ponavlja greske, zato je izmedju ostalog i to sto jeste.licno, rado bih ga gledao malo vise po obicnim atp turnirima, no boze moj. recept za uspeh i dugovecnost ocito zna
January 19Jan 19 Hublot naoravio kolekciju od recikliranih materijala.Kucista izradjena od grafita (reket), a "kajis" od Lacoste majice. Edited January 19Jan 19 by Serena
January 20Jan 20 TsaiUs Open 2011, Vimbldon 2019 i Roland Garos 2021 sa ortacima kolorizovanohttps://www.instagram.com/reel/DTqtEHbCsMw/