April 1Apr 1 nazalost, izgleda da je u Indian wellsu pao na doping kontroli ): ceka se zvanicna potvrda ..sad je malo jasnije ovo preskakanje turnira /:
April 1Apr 1 @TS-CS Gde si video tu vest. Ja kad guglam uvek mi samo Sinner ispada caki uvestima bez dopinga.
April 1Apr 1 Novak je bio u cevabdzinici "Zeljo" posle fudbalske utakmice.Bas me interesuje sta je jeo bez mesa i glutena?! Ili se samo malo nadimio da kod kuce pravi zazubice Edited April 1Apr 1 by x500
April 1Apr 1 13 minutes ago, x500 said:Novak je bio u cevabdzinici "Zeljo" posle fudbalske utakmice.Bas me interesuje sta je jeo bez mesa i glutena?! Ili se samo malo nadimio da kod kuce pravi zazubice Ćevape?Bar je tako kod nas, možda je bolje ubosni.
April 1Apr 1 5 hours ago, bags said:@TS-CSGde si video tu vest. Ja kad guglam uvek mi samo Sinner ispada caki uvestima bez dopinga. Ja nisam smela ni da guglam vec sam videla kako zabari likuju. Em kritikovao Sinera za doping, em navija za Bosnu protiv ItalijeZbog ovog zadnjeg mislim da mu ni Rim nije u rasporedu.
April 4Apr 4 On 1. 4. 2026. at 19:22, Serena said:Ja nisam smela ni da guglam vec sam videla kako zabari likuju. Em krZbog ovog zadnjeg mislim da mu ni Rim nije u rasporedu.I ja se nadam jer bih voleo da uzme još jedan W (što je relativno lakše) a ne da rizikuje mnogo na šljakci. Mislim da je za turnir bolje da dođe ali bi ga na Centrale izviždali, a to bi ga možda još više i motivisalo da stigne do kraja. Nije ništa neuobičajeno to što je uradio a to da boli, neka.
April 9Apr 9 I Australiju dogodine pa ima dva nekalendarska Ako odbrani Zenevu i Atinu izjednacava dedu.