Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

Ne ide u Majami, sprema se za sljaku. Napred Nole penzioneru pokazi im zube.

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

tradicionalno "obaranje forme" nakon Australije, pgotovo izrazeno u drugoj polovini karijere

ukupan broj broj dobijenih meceva:

• 2016.

57 na AO

89 na sunshine double

• 2026.

104 na AO (rekord)

102 na sunshine double (drugi, iza Rodje koji ima 122)

Koliko puta ukupno je isao na te turnire, posle 2016.- 5 ili 6?

vecinu ih nije ni odigrao.

ima i ono pravilo da posle 31. mozes da preskaces turnire, tj da nema obaveznih ili vec kako.

a naravno da je daleko bitnije sta si uradio na AO nego li na sunshine-u ....

on je nakon Majamija 2016. imao 11 sunshine mastersa i 11 slemova, sto danas deluje smesno kad gledamo ukupan trofejni saldo.

no prioriteti se znaju

Preskakao + nekih nije ni bilo i zbog Covida, a imao je i povredu koju je vukao 2017-18. Ali je finalom prosle godine u Majamiju pokazao da moze i dalje da bude u borbi za trofeje tu, samo sada je jedno 5-6 tenisera u boljoj situaciji da ih osvoje, a on tesko da moze da veze 2 vrhunska meca za redom.

produzuje odmor. otkazao je monte-carlo

Super, onda ce biti nespreman za RG, posle ranih poraza u Madridu i Rimu, pa onda panic mode i neka Zeneva250, da bi se dogegao do druge sedmice RG. Igrom slucaja, konkurencija je takva, da komotno boravi u top4/5 na bazi polufinala na GS i rekreativnog igranja ostatka sezone.

pa nece bas biti da je tako.

on je u prethodne 2 sezone najspremniji i najnašpanovaniji na slemovima bio upravo na RG. to su njegove reci.

'24 je imao onaj peh sa kolenom, a prosle odigrao najbolji mec u gs polufinalima.

tako da se Zeneva umesto Rima ispostavio kao dobar potez.

videcemo kakvi su sad planovi

Kako bilo da bilo, na samom zalasku najvece karijere ikada nekog igraca u ovom sportu, stekao je pravo da igra sta zeli i kad i koliko to zeli. Ja bih samo voleo da uzme jos dva turnira, ma koje kategorije (po mogucstvu 2 na travi, iako je to nemoguce), da ostvari po jos 4 pobede na WB i USO i tako postane rekorder po broju dobijenih meceva i na njima (pored AO, kad mu je vec RG nedostizan) i da zavrsi ovu sezonu u top10.

Već godinama pričam da RTS treba zaliti napalmom. Sve zaposlene poslati na prinudni rad na deponiju u Vinči, a na ostacima zasaditi cveće. Novi javni servis nazvati drugačije, da se ne pravi kontinuitet sa nacističkom propagandom koju sada izlivaju.

Da budemo iskreni, to je kumsova replikatm

50 minutes ago, Filozof manijak said:

Da budemo iskreni, to je kumsova replikatm

Slični ljudi slično razmišljaju

Nema ničeg u ovoj vesti što bi trebalo da trigeruje negativne reakcije. Već u prvoj rečenici stoji da je osvajač najviše gren slemova u istoriji tenisa.

Da, znam za promenu odnosa prema Đokoviću i da, znam šta je RTS. U ovom slučaju, vest je sročena u hladnom tonu, lišena uobičajenih emocija kada se prenose vesti o nacionalnom heroju, pa bi uobičajeno (do juče) bilo da se u naslov umetne nešto poput "Najbolji ikada" ili slično.