November 9, 2025Nov 9 igrao je finala u hrvatskoj, nemačkoj i tajlandu ali nije nikad osvojio turnir tamo. znaci, igrao finala u 23 drzave
November 9, 2025Nov 9 ''Cilj mi je da optimalizujem sve funkcije tela i uma koliko god mogu i da igram onoliko koliko želim i gde želim.Nikada nisam pratio neke trendove i ljude koji smatraju da treba da igram na ovaj ili onaj način i na koliko turnira.Mislim da sam zaslužio sa svojim rezultatima da radim šta želim.To bi bi duži odgovor, a kraći bi bio: Nemoj, molim te, više da me pitaš o povlačenju“
November 10, 2025Nov 10 On 11/8/2025 at 9:11 PM, Ros said:rekord po broju drzava u kojima je osvojio turnir - 20Tako je. Federer u 19 zemalja, Nadal i Marej u 18, itd.finala Umaga, Bankoka i Halea su bila pre nego sto je postao dominator ...da je Hamburg ostao masters sigurno bi podigao pehar i u nemackoj, no sta je tu jetako da se moze reci da je u djovak eri na egzoticnim destinacijama do sad "omanuo" samo na olimpijskim u Riju (delpo), Akapulku (kyrgos) i nedavno u Banjaluci (lajovic)
November 11, 2025Nov 11 da zabelezimo i ove neverovatne procente pobeda od preko 80% u svim uslovima ....za mene svakako podvig u rangu karijernog slema ili zlatnog mastersaDjokovic's Win %84,4% on Hard80,4% on Clay85,6% on Grass84,0% Outdoor80,2% Indoor
November 11, 2025Nov 11 1 hour ago, Ros said:Dobar Novak. Sa neke sportske strane intervju sa Slavenom Bilicem ostaje najbolji.
November 12, 2025Nov 12 7 hours ago, Lancia said:Dobar Novak. Sa neke sportske strane intervju sa Slavenom Bilicem ostaje najbolji.Taj sa Slavenom je meni najbolji, (mozda zbog Slavena ) satkan od emicija, to je bio pravi Novak, ovo je glumac koji cuci u njemu i pojavi se kad zapljesce tamo neka publika. Fin, ugladjen i uklopljen u ocekivanja voditelja i njegove publike.Bolji mi je bio i onaj u toku korone koji je dao za BBC.
November 12, 2025Nov 12 rece li ovo on pred kraj intervjua da mu je zelja da sa sinom igra dublove pre nego se povuce