Sir Oliver Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 http://www.juznevesti.com/Sport/Meraklije-prikupljaju-pomoc-za-ugrozene.sr.html
Dr Arslanagić Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Koji ovaj sa cvikerima? Neko anoniman ili? Pampi
Ryan Franco Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Hvala. Pretpostavio sam ali nisam bio siguran jer je ovo prva fotka koju vidim gde mu se vidi lice. Zanimljivo lice. Dosta neočekivano za huligansku strahovladu. Jednog dana bi neko trebalo da snimi film o tom periodu. Edited June 3, 2014 by McCabe
copkillah Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 ima zanimljivih priča o njemu po odgovarajućim forumima
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 psihopata + ćale pandursvojevremeno živeo u bloku, mislim da nije odavno tu
theanswer Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 svojevremeno živeo u bloku, mislim da nije odavno tu Mislim da odavno nije živ.
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) da li je stvarno Pampi bio toliko lud koliko se priča (vežbanje krošea i aperkata na tapirima u zoo vrtu, otimanje autobusa uz pomoć buzdovana, "šok soba" u podrumu...) kapiram da je pola od toga mitomanija, ali me zanima ima li istine u drugoj polovini Edited June 5, 2014 by Грешни Василије
Recommended Posts