December 13, 2025Dec 13 Na Areni 5 trenutno buka i navijanje kao da je gradski derbi Mančestera, a ono 2 sredovečna lika igraju pikado brt.
December 13, 2025Dec 13 svetsko prvenstvo, nije mala stvar. na pikadu je najbolje navijanje jer su u publici svi pijani ko bulje, toliko pozitivna atmosfera, niko nikom ne jebe mater Edited December 13, 2025Dec 13 by levi
December 14, 2025Dec 14 6 hours ago, levi said:svetsko prvenstvo, nije mala stvar. na pikadu je najbolje navijanje jer su u publici svi pijani ko bulje, toliko pozitivna atmosfera, niko nikom ne jebe matersky sports darts je default kanal u nesem lokalnom baru. tacno je tako kako opicujes. zurka u publici dok neke cike igraju. dobri su kada izlaze na binu pre duela, kao da je boks. nisu bas fit sportasi ako se ne varam, sampion je neki klinac sa 18 godina. ima bradu, stomacic i pre bi mu dao 30.
December 14, 2025Dec 14 btw, imamo i mi pekinsku ligu barova. nas tim ima previse finaca, tako da smo zakucani na dnu tabele. preksinoc oko 2am su se vratili izmoreni posle gostovanja u maticni bar.
April 3Apr 3 danas su igrali brodarac i radnički iz obrenovca na “stadionu” fk imt-a. pada kiša, relativno hladno, blato oko objekta, “tribine” pounjene onim šarenim stolicama što su nekad bile na jna, sve u svemu nimalo prijatno mesto za boraviti u petak popodne, sem ako baaaš ne voliš fudbal. par minuta od početka pored mene staju otac i sin od +10 godina. pomislio sto posto im igra neki rođak pa došli da ga gledaju. na poluvremenu me ćale na tvrdom engleskom pita ko je gost, a ko domaćin i koja je liga u pitanju?!? uđemo u small talk, oni su iz minhena(navijači 1860) što sam zaključio i po kapi koju mališa ima, došli su u beograd na produženi vikend i pošto su veliki fanovi fudbala svaki put kad otputuju negde oni odu i gledaju lokalni fudbal, kaže ćale da tako steknu utisak i iz drugog ugla o gradu i ljudima koji su posetilitapšali su na par dobrih poteza na utakmici bilo jednog bilo drugog tima, kad se završila tekma pozdravili smo se i oni odošeu tri života ne bih mogao da zamislim nekog našeg turistu koji odlazi u minhen/london/varšavu na vikend i odlazi i gleda neku beton ligu, a ložimo se da volimo sportsetio sam se jokića(valjda) kad ne rekao da mi ne volimo sport, nego pobede1/1
April 3Apr 3 A kako si se ti našao na utakmici Brodarac - Obrenovac petkom popodne po kiši?Nisam ni znao da Brodarac igra na Old traktor areni. Edited April 3Apr 3 by Nikodije