Jump to content

Lepša strana navijanja

Featured Replies

Pravi Antiromi ne jedu ni paradajz, iz očiglednih razloga

Ima ta neka lažna fama oko toga da Liverpul i CZ idu zajedno. Ja, jelte, poznajem veliki broj domaćih navijača Liverpula i tu je čak nešto više Grobara. 

Kako ne vidis vezu? To su bili najbolji klubovi u svojim zemljama i u Kupu Sampiona plus ih veze crvena boja. Onda su dosle devedesete i mutna vremena i iz mulja, blata i govana su isplivali razni Partizani, Manceseteri itd.

Kako ne vidis vezu? To su bili najbolji klubovi u svojim zemljama i u Kupu Sampiona plus ih veze crvena boja. Onda su dosle devedesete i mutna vremena i iz mulja, blata i govana su isplivali razni Partizani, Manceseteri itd.

Glavna sličnost između CZ i Liverpula je što će ovi prvi takođe na titulu da čekaju 20ak godina.

nemaju oni pojma, partizan prirodno ide uz inter (a zvezda uz milan), a liverpool jebi ga, kad sam bio klinac liverpool je bio ono što je nekom klincu barca danas, te osvojio ovo, te osvojio ono, te najbolji klub u evropi, dalglish, rush, liverpool, svuda samo liverpool. i tako mi ostalo.

Ma gdje Inter uz Partizan. Od Panceva do Vidica Inter grobarskog uva nije vidio! Da ne pominjem razne Mihajlovice, Jugovice, Stankovice i ostale Guarine.

@ck

a liverpool ce cekati 20-ak?

Edited by Timmi

Zvezda i Mančester su neraskidivo povezani od februara '58

:madera: :fantom:

@ck

a liverpool ce cekati 20-ak?

Umm, čeka već i duže od toga.

Inače, Srednjeklasova teza o sličnosti Liverpula i CZ nema neki ozbiljan temelj, jer ta dva kluba osim velikog broja trofeja i boje, nemaju apsolutno ništa zajedničko. Zvezda je oduvek bila onaj pravi narocki™ klub, bez nekog šmeka i šlifa, za prosečnog ljadžu, dok je Liverpul bio sušta suprotnost tome. 

Ma gdje Inter uz Partizan. Od Panceva do Vidica Inter grobarskog uva nije vidio! Da ne pominjem razne Mihajlovice, Jugovice, Stankovice i ostale Guarine.

pa ne u tom smislu

Ma jasno je meni, ali i Inter i Milan prije imaju veze sa Zvezdom dok su Juve i Partizan povezani 1 kroz 1 jos od finala KES-a na Marakani.

@kopi

Ako je ko narocki onda je to mezimce JNA Partizan.

@kopi

Ako je ko narocki onda je to mezimce JNA Partizan.

Što bi rekli ovi tvoji, niđe veze.

Liverpool je oduvek privlačio prosvećenu manjinu širom sveta hats_off.gif  za razliku od narodnih klubova

mumbai2.jpg

Ja od starta govorim o mentalitetu ljudi kod nas, u odnosu na pomenuta dva kluba. Ne poznajem mentalitet nacije kojoj pripadaju ljudi sa fotke.

I ja govorim o mentalitetu. Mi smo vazda bili gospoda, reakcija, frak i cilindar, krug dvojke je navijao za nas i Cikago, Sidnej i Koritiba, a vi vazda narod i pucina, drugovi i drugarice, navijalo se za vas i na strazi pored Prizrena i u Bugojnu i u Njegusima.

Jašta, ta dvojka vozi sve do HN pa sve to znaš iz prve ruke.

Svaki Crnogorac koji drzi do sebe zivi u krugu dvojke, ne gubi se.