levi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Pravi Antiromi ne jedu ni paradajz, iz očiglednih razloga
MiddleClass Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ima ta neka lažna fama oko toga da Liverpul i CZ idu zajedno. Ja, jelte, poznajem veliki broj domaćih navijača Liverpula i tu je čak nešto više Grobara. Kako ne vidis vezu? To su bili najbolji klubovi u svojim zemljama i u Kupu Sampiona plus ih veze crvena boja. Onda su dosle devedesete i mutna vremena i iz mulja, blata i govana su isplivali razni Partizani, Manceseteri itd.
copkillah Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Kako ne vidis vezu? To su bili najbolji klubovi u svojim zemljama i u Kupu Sampiona plus ih veze crvena boja. Onda su dosle devedesete i mutna vremena i iz mulja, blata i govana su isplivali razni Partizani, Manceseteri itd. Glavna sličnost između CZ i Liverpula je što će ovi prvi takođe na titulu da čekaju 20ak godina.
MiddleClass Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 nemaju oni pojma, partizan prirodno ide uz inter (a zvezda uz milan), a liverpool jebi ga, kad sam bio klinac liverpool je bio ono što je nekom klincu barca danas, te osvojio ovo, te osvojio ono, te najbolji klub u evropi, dalglish, rush, liverpool, svuda samo liverpool. i tako mi ostalo. Ma gdje Inter uz Partizan. Od Panceva do Vidica Inter grobarskog uva nije vidio! Da ne pominjem razne Mihajlovice, Jugovice, Stankovice i ostale Guarine.
Timmi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) @ck a liverpool ce cekati 20-ak? Edited March 2, 2014 by Timmi
levi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Zvezda i Mančester su neraskidivo povezani od februara '58 :madera:
copkillah Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 @ck a liverpool ce cekati 20-ak? Umm, čeka već i duže od toga. Inače, Srednjeklasova teza o sličnosti Liverpula i CZ nema neki ozbiljan temelj, jer ta dva kluba osim velikog broja trofeja i boje, nemaju apsolutno ništa zajedničko. Zvezda je oduvek bila onaj pravi narocki™ klub, bez nekog šmeka i šlifa, za prosečnog ljadžu, dok je Liverpul bio sušta suprotnost tome.
MocaVukotic Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ma gdje Inter uz Partizan. Od Panceva do Vidica Inter grobarskog uva nije vidio! Da ne pominjem razne Mihajlovice, Jugovice, Stankovice i ostale Guarine. pa ne u tom smislu
MiddleClass Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ma jasno je meni, ali i Inter i Milan prije imaju veze sa Zvezdom dok su Juve i Partizan povezani 1 kroz 1 jos od finala KES-a na Marakani. @kopi Ako je ko narocki onda je to mezimce JNA Partizan.
copkillah Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 @kopi Ako je ko narocki onda je to mezimce JNA Partizan. Što bi rekli ovi tvoji, niđe veze.
levi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Liverpool je oduvek privlačio prosvećenu manjinu širom sveta za razliku od narodnih klubova
copkillah Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ja od starta govorim o mentalitetu ljudi kod nas, u odnosu na pomenuta dva kluba. Ne poznajem mentalitet nacije kojoj pripadaju ljudi sa fotke.
MiddleClass Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 I ja govorim o mentalitetu. Mi smo vazda bili gospoda, reakcija, frak i cilindar, krug dvojke je navijao za nas i Cikago, Sidnej i Koritiba, a vi vazda narod i pucina, drugovi i drugarice, navijalo se za vas i na strazi pored Prizrena i u Bugojnu i u Njegusima.
copkillah Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jašta, ta dvojka vozi sve do HN pa sve to znaš iz prve ruke.
Feindouno Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Svaki Crnogorac koji drzi do sebe zivi u krugu dvojke, ne gubi se.
Recommended Posts