twisted Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 (edited) elem, na osnovu svog iskustva sipanja poveće količine litara u kombi vozila, zaključio sam da ne treba žaliti para za gorivo sipano u pazi sad, centru boban na dorćolu i naravno opšte prihvaćenom MOL-u. pri tome, ne mogu baš da kažem da MOL pumpe u jerkoviću i konjarniku ulivaju poverenje.edit: i da zaključim, da svoj sud donosim na osnovu više stotina litara sipanih po pumpi u vozila sa 2.8HDI i 2.8TDS motorom, koja se voze u svakakvih uslovima. potrošnja lepo varira od pumpe do pumpe, te se razlika da lako uočiti Edited January 18, 2011 by twisted
yolo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 MOL-ov ED sa proslogodisnjeg snizenja je bio kara banana. auto je tacno trosio vise onoliko koliko je bio jeftiniji. prema tome, drzite se normalnog. pumpa u medaku je zakon. sipao sam tamo najmanje 100x i nijednom me nisu zajebali, za razliku od vecine drugih u gradu gde imam 100% realizaciju prevare (EKO kod SIV-a, ELP, NIS kod zmaja itd).
ToniAdams Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 MOL-ov ED sa proslogodisnjeg snizenja je bio kara banana. auto je tacno trosio vise onoliko koliko je bio jeftiniji. prema tome, drzite se normalnog. pumpa u medaku je zakon. sipao sam tamo najmanje 100x i nijednom me nisu zajebali, za razliku od vecine drugih u gradu gde imam 100% realizaciju prevare (EKO kod SIV-a, ELP, NIS kod zmaja itd).fala kurcu, mislio sam da sam prolupao. meni je za iste novce cak i manje kilometara presao.
Musharaf Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 МОЛов ЕД који сам купио крајем прошле године је резултирао прилично бучним радом на леру након паљења. Обзиром да је тај хладан старт у гаражи, а не на спољном минусу, остаје ми само да закључим да ни они нису имуни на фушерај.
Behemoth Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Gde je Mol na Konjarniku?Cim se predje plavi most sa desne strane
yolo Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 zar to nije medak, da izvinete? medak i BJ, no konjarnik....
April Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pa ako cemo precizno, najbliza je Marinkova bara. Mokroluska je udaljena 200m od narecenog MOL-a
pp34 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 da razjasnimo ... mol se nalazi na samom cosku medaka 2, a prekoputa (20 metara) je medak 3.
đorđe geprat Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ovako.moja stara vektra troši D2. punim tako što sipam dok pištolj ne cakne, poništim brojač i vozim 300 do 800 km pa ponovo punim. potrošnja je 4,5 do 5 na otvorenom mahom u petoj, mešovito 5,5 do 6. pre neki dan sam sipao posle 300 km na OMV u ćelijama (skretanje za valjevo) ispalo je da sam potrošio 6,8. sumnjam na pumpu, ne na potrošenu naftu iz rezervoara. zna li ko nešto o toj OMV? mehaničar mi reče pre neki dan da on u svoj kombi sipa D2 na knez petrolu. ima li ko iskustvo o tome?
ToniAdams Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 МОЛов ЕД који сам купио крајем прошле године је резултирао прилично бучним радом на леру након паљења. Обзиром да је тај хладан старт у гаражи, а не на спољном минусу, остаје ми само да закључим да ни они нису имуни на фушерај.isto mi se desava.a sipam iskljucivo na molu u visnjickoj.de sad da sipam jebemga?
pp34 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ja bih, nicim izazvano, pohvalio AVIU (da, moguce je) preko puta ATŠ-a. Sipaeo sam ED tamo i skroz sam zaprepascen koliko sam presao.
Musharaf Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Сипао V Power Diesel о трошку добрих људи. Дакле, невероватно је колико је мотор тиши са том Шеловом мађијом. Скупо, ал риспект масиван.
Recommended Posts