Jump to content
IGNORED

Svi naši pumpaši

Jerry

Recommended Posts

Posted

na kom auto putu??? ja to nisam video...osim kod kiškunhalaša i pre beča :)

Posted

dobro, nije shell ... koji god da je kurac kod arene.

Posted

aaaa, mislio si na elp? sta znam, deluje pristojno, par puta sam sipao tamo i nije delovalo da drpau...

Posted

Ni ja, dok mi ja za onu gore u B. Jerkovića drugar danas u nevezanom razgovoru rekao da kradu neopevano.

Posted

ah, to je dobro znati. znaci, jos nekoliko pumpa na kojima cu sipati gorivo ako oni meni budu placali.

Posted (edited)

dobra informacija ... dakle, izbegavati elp u svakom slucaju. (tamo sam sipao pocetkom proleca prosle godine i otisao do ljubljane i sasvim mi je lepo™ trosio)kolege dizelasi, sta kazete na nove i jeftinije™ cene eurodizela u novoj godiini ?ja sam mnogo besan. sto je mnogo, mnogo je. pogotovo posle cele one medijske kampanje kako ce od novaka benzin globalno biti jeftiniji (kao i sve ostalo - iz fontana ce da izvire zlato, ptice ce da kenjaju dijamante itd ... ). dobrano se istrosis za ng praznike i onda dodjes na pumpu i on ti kaze - dobro vece, 132 din !

Edited by 8-walker
Posted

Meni je srce na mestu i ne zalim para samo da trziste nesmetano funkcionise

Posted
Meni je srce na mestu i ne zalim para samo da trziste™ nesmetano funkcionise
Posted

A jel obican bezolovni skocio na gore? Sinoc je ovde u Mitrovici na MOL-u i dalje bilo 119,4 a i ostale cene su bile stare. Za taj evropremijum BMB95 sto je 135 dindzi nisam ni cuo do juce...

Posted
A jel obican bezolovni skocio na gore? Sinoc je ovde u Mitrovici na MOL-u i dalje bilo 119,4 a i ostale cene su bile stare.
Kako gde, videh već negde i po 122. Srećom retko ga kupujem, ali sad i plin divlja :isuse: Inače sam spojio ovu temu s onom starom o benzinu da ne tražite na 2 mesta.
Posted

Фино за спајање.Колико је сада евродизел на МОЛ-у? На којој је МОЛ-овој најјефтинији у Бгд?

Posted

Na MOL-u u Mitrovici evrodizel je 124.nesto, mislim da je 124.9 valjda. Benzin za sad otisao samo za pola dinara, sa 119.4 na 119.9, a ja danas sipao na nekoj NAP pumpi (to je valjda NIS, tako mi neko rece :unsure: ) gde je benzin 118.4 (a bio 2 din manje pre ovog poskupljenja). Uglavnom, evrodizel najvise otis'o na gore, reklo bi se.

Posted
Фино за спајање.Колико је сада евродизел на МОЛ-у? На којој је МОЛ-овој најјефтинији у Бгд?
MOL prema Pancevu ima cenu od 124.9 din za litar ED-a...ali treba cesce proveravati pumpe u Jerkovicu i Medaku...pred novu godinu cena je tamo bila 110 dinara za litar, valjda neka novogodisnja akcija bila...Tako da se vrlo lako moze desiti da pumpe iste kompanije imaju razlicite cene...